درآمد یکتانت در سال ۱۴۰۳ از یکهزار میلیارد تومان عبور کرد
درآمد یکتانت از محل نشر هوشمند محتوا در سال ۱۴۰۳ بالغبر یکهزار و ۳۵۸ میلیارد…
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
آیین بهرهبرداری از اینترنت فیبر نوری شرکت ارتباطات مبیننت در شهر رستمکلا واقع در استان مازندران با حضور ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
به گزارش اداره ارتباطات شرکت مبیننت، به مناسبت هفته ارتباطات در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ آیین بهرهبرداری از پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسبوکارها (FTTx) و اتصال شهر رستمکلا به این سرویس به صورت برخط انجام شد.
علیرضا صیدی مدیرعامل مبیننت در مورد تعهد این شرکت در استان مازندران بر اساس پروانه UNSP گفت: «مبیننت بر اساس تعهدی که در کلان پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسبوکارها در استان مازندران دارد، ۶ شهرستان، ۱۷ شهر و ۲۳۸۰۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار میدهد که برای این امر ۵۵۷ کیلومتر حفاری در این استان انجام میگیرد و بالغ بر ۹۰۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری نیاز است. طبق تعهد، ما طی سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، در شهرهای ساری، بابلسر، گلوگاه، بهشهر و رستمکلا عملیات پیادهسازی فیبر نوری را شروع کردهایم. مبیننت در این ۵ شهر متعهد به ایجاد اتصال برای ۱۹۶۰۰۰ خانوار است که بخش عمدهای از این تعهد در این استان را پوشش میدهد.»
صیدی با توضیح درباره وضعیت کنونی این پروژه ادامه داد: «در حال حاضر توانستیم در استان مازندران، ۴۵۰۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار دهیم که این امر با ۳۲۴ کیلومتر حفاری میسر شد. با توجه به سیاستهای جدید وزارتخانه در خصوص پوششدهی حداکثری، تمرکز خود را بر روی پیشرفت موازی در حوزه پوشش و اتصال سرویس قرار دادهایم؛ تا به امروز در این شهرها ۱۷۴۱ درخواست اینترنت فیبر نوری داشتیم که توانستیم ۸۹۳ سرویس دایری و منصوبه را پاسخ دهیم.»
مدیرعامل مبیننت آماری در خصوص روند پروژه فیبر نوری شهر رستمکلا ارائه کرد و گفت: «در شهر رستمکلا ۴۱۹۸ خانوار تحت پوشش قرار گرفتهاند. در این شهر حدود ۱۰۰۰ درخواست برای دریافت اینترنت فیبر نوری وجود دارد که تا به امروز، ۴۱۰ خانوار به این سرویس متصل شدهاند.»
مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران درباره نیازمندیهای فناوری اطلاعات استان گفت: «توسعه زیرساختهای فناوریهای دیجیتال و گسترش سرویس فیبر نوری مخصوصا در مناطق کوهستانی که مشکلات ارتباطی زیادی در زمان اوج جذب گردشگر دارند، از ضرورتهای استان است. همچنین، تامین باتریهای پشتیبان، حمایت از کسبوکارهای آنلاین و استارتاپها از نیازمندیهای استان مازندران در حوزه فناوری اطلاعات است. با توجه به امکانات، موقعیت و ظرفیتهای این استان و همچنین با ایجاد صنایع پاک و صنایع سبز میتوانیم مازندران را به قطب هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل کنیم.»
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم بر اهمیت توسعه ارتباطات برای ایجاد عدالت ارتباطی با هدف تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی مردم تاکید کرد و اظهار داشت: «توسعه متوازن ارتباطی یکی از ارکان اصلی برنامههای دولت چهاردهم است و تمام تلاش ما بر این است که با تسریع در روند اجرایی پروژهها، دسترسی مناطق روستایی و کمتر برخوردار به خدمات ارتباطی باکیفیت و پایدار را فراهم کنیم.»
هاشمی با اشاره به شرایط خاص مازندران به واسطه جمعیت سیال و گردشگر پذیر بودن آن، افزود: «با توجه به جایگاه و موقعیت این استان در حوزه گردشگری و لزوم توسعه ارتباطات روستایی، معاونت مربوطه ماموریت دارد که طرح جدیدی برای مازندران پیشبینی و ارائه کند تا مسائل پیش روی این استان در حوزه ارتباطات و زیرساختهای فناوری اطلاعات با رویکردی متفاوت پایش شود.»
در این مراسم، به صورت برخط دبستان شهید مهدی لطیفی شهر رستمکلا به سرویس اینترنت فیبر نوری مبیننت متصل شد و سرعت دانلود و آپلود بیش از ۹۴۰ مگابیت بر ثانیه به ثبت رسید.