دیپسیک چطور هزینهها را کاهش داد؛ آیا ادعای ۶ میلیون دلاری این شرکت حقیقت دارد؟
عرضه مدل R1 شرکت چینی دیپسیک بیشتر از یک هفته است که توفانی در جهان…
۱۴ بهمن ۱۴۰۳
بهرهوری بالا، پایداری بیشتر و کاهش هزینهها در حوزه انرژی از نتایج استفاده از هوش مصنوعی به شمار میرود. مدیرعامل مخابرات ایران به کارگیری هوش مصنوعی در مدیریت انرژی را یک راهکار نوآورانه و ضروری برای مواجهه با بحرانهای انرژی و تغییرات اقلیمی عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی مخابرات ایران، محمد جعفرپور، مدیرعامل و عضو هیات مدیره مخابرات کشور در آیین بهرهبرداری از نخستین گلخانه هوشمند با اشاره به آینده پایدارتر و کارآمدتر در نتیجه سرمایهگذاری روی هوش مصنوعی گفت: برای اینکه بتوانیم از هوش مصنوعی در مدیریت انرژی استفاده و منابع و داراییهای خود را مدیریت کنیم باید در ابتدا به آچه در اختیار داریم دسترسی داشته باشیم که این دسترسی ها امروز از طریق اینترنت اشیا امکانپذیر است.
او از همکاری مشترک میان شرکت مخابرات با شرکت مپنا به منظور اتصال محیطهای صنعتی به اینترنت اشیا خبر داد. جعفرپور در این رابطه گفت: طی این همکاری محیطهای صنعتی را به اینترنت اشیا متصل میکنیم که بتوانیم با اندازهگیری پارامترهای دقیق حوزه صنعت و کشاورزی را مدیریت کنیم.
مدیرعامل مخابرات با اشاره به اینکه با شناسایی الگوهای مصرف انرژی بهترین راهکارها را برای بهینهسازی ارائه میشود، گفت: با همکاریهای مشترک و اتصال محیطهای صنعتی به اینترنت اشیاء و پوشش روستاها و مناطق دورافتاده در حوزه کشاورزی که دسترسی به اینترنت ندارند با کمترین نیاز به برق بتوانند به اطلاعات مربوط به آن حوزه دسترسی داشته باشند.
مدیرعامل مخابرات کشور، بهبود کیفیت هوا را نتیجه کاهش مصرف سوختهای فسیلی و گازهای گلخانهای دانست و نسبت به گسترده شدن پروژه هوشمندسازی گلخانهها در سراسر کشور ابزار امیدواری کرد.
او همچنین گفت: با همکاری شرکت مپنا تاثیر مثبت و قابل توجهی بر افزایش و بهرهوری عملکرد حوزه کشاورزی ایجاد میشود.
آیین بهرهبرداری از نخستین گلخانه هوشمند متصل به پوشش کشوری شرکت مخابرات ایران در شرکت مپنا (مکو) در استان البرز برگزار شد.