بخش دولتی و خصوصی برای توسعه هوش مصنوعی به تفاهم رسیدند
سازمان نصر با سازمان ملی هوش مصنوعی با هدف توسعه و گسترش هوش مصنوعی در…
۴ آذر ۱۴۰۳
۴ آذر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
رویداد هکاتون «هوش مصنوعی برای همه»، با تمرکز ویژه بر نقش هوش مصنوعی در تولید محتوای کاربرمحور (UGC)، امسال با همکاری هاب نوآوری دانشگاه شهید بهشتی، مشارکت اساتید و گروهی از کسبوکارهای نوآور برگزار میشود. این رویداد با هدف ایجاد همافزایی میان نسلهای جوان و پیشرو، بستری را فراهم میکند تا ایدههای خلاقانه در این حوزه پرورش یافته و به راهکارهای عملی و ارزشآفرین تبدیل شوند.
به گزارش پیوست، در نشست خبری رویداد سه روزه هکاتون نیما اشرفزاده، مدیرعامل پیندو، گفت: هدف اصلی حضور پیندو در این رویداد و از همه مهمتر در مجموعه هاب، شناسایی افراد نخبه و توانمند در حوزههای فناورانه است. تا به کمک دانشگاه فرصتی ایجاد شود این نیروهای متخصص نسل جوان را بشناسیم و با ایجاد فضای مناسب آنها را پرورش دهیم تا رشد کنند. این خلاء اساسی که در کشور در راستای کاربردی نبودن تحصیلات آکادمیک در صنعت وجود دارد، با این کار حل شود و ارتباط سازندهای بین صنعت و دانشگاه صورت بگیرد.
سید صالح اعرابی، مدیر هوشمند اول بهشتی هاب گفت: با برگزاری این رویداد هکاتون قصد داریم ایدههای نوین در حوزه هوش مصنوعی در محتوای کاربرمحور شناسایی و حمایت شود تا به مرحله اجرا برسد. او اشاره کرد: استراتژی اصلی ما حمایت همهجانبه و واقعی از پروژه و ایدههای نسل جوان و دانشجویان است. چون با نسلی متفاوت سرو کار داریم که برای شناخت بهتر آنها باید چنین فضاهایی تشکیل بدهیم. فعالیت آنها را که به شکل فردی تنها با گجتها شکل گرفته است؛ به سمت کار تیمی سوق داده شود تا همافزاییهای بزرگتر شکل بگیرد.
او گفت: در این رویدادها ما قصد داریم بخش VC و سرمایهگذاری شرکتها را در بخش استارتآپی تقویت کنیم تا بلکه منجر به بهبود اکوسیستم فناورانه کشور شود.
همچنین اعرابی توضیح داد: تیمها و افراد شرکتکننده، پس از ثبتنام در سایت ایوند، رقابت خود را از هفتم آذرماه، آغاز خواهند کرد. این رقابت با جلسهای برای آشنایی کامل با موضوع و افتتاحیه برگزار میشود و با ارائه نهایی تیمها در پایان روز جمعه پایان مییابد.
مهرنوش شمس فرد، دبیر علمی هکاتون و هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: رویداد هکاتون امسال پیش از کنفرانس علمی و بینالمللی هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود که برگزیدگان در این رویداد در کنفرانس نیز حضور خواهند داشت. با انتخاب موضوع هوش مصنوعی برای همه برای این رویداد قصد داریم دیدگاه نوینی از هوش مصنوعی بر صنایع دیگر و به کارگرفتن متخصصان در حوزههای مختلف شکل بگیرد. او اضافه کرد: ایدههای هوش مصنوعی به واسطه راهکارهای جدید باید توسعه یابند و این فناوری فقط به استفاده از ChatGPT منحصر نشود.
محمدرضا نجاتی، مدیر سرمایهگذاری و توسعه کسبوکار هاب، گفت: این رویدادها فرصت مناسبی را برای ایجاد پیوند بین دانشگاه و صنعت فراهم میآورند. او گفت: هاب هوشمند اول میتواند از استعدادهای برتر در قالب استارتآپها و کسبوکارهای نوپا حمایت کند و به توسعه هوش مصنوعی در صنایع مختلف از جمله گردشگری، سلامت و کسبوکارهای مبتنی بر فناوری کمک کند.
نیما اشرفزاده در پاسخ به پیوست، درمورد چالشها ازجمله دادههای مورد نیاز کسبوکارهای نوپای هوش مصنوعی، گفت: در هکاتون ما آموزش میدهیم که از چه راهی دانشجویان و نسل جوان برای حل چالشهای کسبوکار خودشان مثل دستیابی به داده مورد نیاز اقدام کنند. او گفت: به نظر من اگر از راه درست وارد شوند و بدانند برای شروع کسبوکار خود به چه مدل دادهای احتیاج دارند که حساسیت کمتری روی آنها وجود دارد، میتوانند تا حد خوبی کار را پیش ببرند.
همچنین او به پیوست گفت: کسبوکارها نیز اهمیت داده را درک کردند و دیتاستهای مناسبی دارند که میتوانند متناسب با استراتژیهای خود تا حدی این موارد را برای محصولات جدید منتشر کنند. قطعا تمامی پلتفرمهای تجارت الکترونیک با درنظر گرفتن تاثیر رفتار کاربر بر بیزنس، دادههای کاربران نسل زی را جمعآوری و نگهداری میکنند. تا پیشبینی روند استراتژیک خود را متناسب با تحلیل این دادهها پیش ببرند.
در اننتها اشرف زاده بیان کرد: سه تیم یا فرد منتخب علاوه بر دریافت جوایز مالی، از مزایایی مانند فرصت استخدام در پیندو، سرمایهگذاری روی پروژههایشان و دسترسی به زیرساختهای لازم برای توسعه این پروژهها برخوردار خواهند شد.