skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

نگاهی به روندهای بازاریابی دیجیتالی بانک‌­ها و موسسات مالی در سال 2019

تحریریه پیوست

۱۵ آذر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

تغییرات درصنعت بانکداری، به واسطه تکنولوژی‌های روز بسیار قابل‌ توجه است اما در میان تمام حوزه‌های مرتبط با این صنعت، تغییرات در بخش «بازاریابی مالی» سرعتی بیشتری را طی می‌کند.به گزارش «فایننشال برند» بازاریابان بانک­ها و موسسه­‌های مالی از فناوری­‌های نوین گرفته تا کانال­‌ها و استراتژی‌­های جدید، همه در معرض تغییر قرار دارند. در نتیجه بازاریابی در حوزه بانکداری، یکی از مسائل مهم سال آینده میلادی (۲۰۱۹) خواهد بود. در ادامه به طور خلاصه به روندهای بازاریابی مالی می­‌پردازیم که در سال ۲۰۱۹ و فراتر از آن، اهمیت زیادی خواهند داشت.

شخصی‌­سازی

بر اساس تحقیق  Selligent، «مشتریان امروز از شرکت­ها انتظار دارند که اولویت­های آنها را به­‌ خوبی بشناسند…». در واقع ۷۴ درصد از مشتریان جهانی انتظار دارند برندها با آنها به طور فردی و نه به عنوان عضوی از یک بخش رفتار کنند.  مشتریان به سمت برندهایی می­‌روند که به آنها گوش می­‌دهند، از رفتارهای آنها می‌­آموزند و روابط منحصر به فردی را با آنها ایجاد می‌­کنند. در سال ۲۰۱۹، مشتری نه ­تنها این مسیر را کنترل خواهد کرد، بلکه مکالمه و ارتباط را نیز تحت کنترل خواهد داشت. شخصی‌­سازی به بانک­ها و موسسه­‌های مالی کمک می­‌کند بازاریابی مشتری­‌ محور، واقعی و صحیح را ممکن سازند.

هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

با گذشت زمان، شاهد افزایش استفاده از دستیاران هوش مصنوعی در خدمات مالی برای بهینه‌­سازی تصمیم­‌گیری­‌های حوزه رسانه و تحلیل مولفه­‌های نوآورانه خواهیم بود. سیستم­‌های هوش مصنوعی همچنین فرصت­‌های بازار را شناسایی و راه­‌حل­‌های تجارت الکترونیکی را ارائه خواهند داد تا این نیازها و تقاضاها را برطرف کنند. این امر جزیی از جنبش شخصی­‌سازی خواهد بود. بر اساس بررسی‌های فوربز، هوش مصنوعی قادر خواهد بود نوع محتوایی را که مشتریان به آن بیشتر علاقه دارند، ردیابی کند و به وب­‌سایت امکان دهد که برای هر کاربر شخصی‌­سازی شود. هوش مصنوعی در دنیای دیجیتالی، با پیشنهاد دادن تجربه­‌ای به مشتری که خوشایند آنها است، باعث افزایش تحول و بهره­‌وری می­‌شود.

تغییر دپارتمان­های بازاریابی

متاسفانه، تقاضای موسسات مالی برای جذب استعدادهایی که فناوری­‌های جدید را درک می­‌کنند، بیشتر از عرضه است. این امر منجر به چالش‌­هایی در سال ۲۰۱۹ از جمله افزایش حقوق، دشواری برای سازمان­‌های کوچک­تر در حفظ کارکنان و افزایش رقابت برای جذب استعداد در خارج از حوزه­‌های خدمات مالی خواهد شد.

چت­‌بات‌­ها

چت‌­بات­‌ها در ابتدا برای جایگزینی انسان در ارائه خدمات انسانی به عنوان نماینده یا عامل مورد استفاده قرار گرفتند تا سوالات قابل­‌ پیش‌­بینی، وظایف معمول و سوال‌های متداول را مدیریت کنند. چت‌­بات‌­ها همچنین برنامه‌­ریزی شدند تا راه‌­حل‌­هایی در زمینه الگوریتم‌­های یادگیری­ شده از گذشته را ارائه دهند. در پنج سال آتی، تقریبا ۸۰درصد از ارتباطات B2C از طریق پیام­رسان­‌های بات صورت خواهند گرفت. به این ترتیب ضروری است که موسسات مالی چت­‌بات‌­ها را با استراتژی­‌های بازاریابی یکپارچه کنند.

بازاریابی موبایلی

بانک­ها و موسسات مالی باید با توجه به افزایش مشتریانی که در اینترنت جست‌­وجو می‌­کنند و به حساب­‌های مالی خود از طریق دستگاه‌­های موبایل دسترسی دارند، دوباره به استراتژی‌­های موبایلی خود بیندیشند؛ آنها باید از  ارائه اطلاعات صرف به سمت اطلاع‌­رسانی، مشارکت و مشاوره پیش روند. با توجه به اینکه بیش از نیمی از مشتریان از دستگاه‌­های موبایل خود برای هر چیزی که نیاز است آنلاین انجام داده شود، استفاده می‌­کنند، کانال موبایل باید در سال 2019 اولویت داشته باشد.

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا می‌­تواند یکی از بهترین ابزارهایی باشد که سازمان­‌های خدمات مالی برای کسب اعتماد، ساخت برند و ایجاد ترافیک سایت از آن استفاده می‌­کنند. بر اساس بررسی‌ها ۶۵ درصد  موفق‌­ترین بازاریابان محتوا، استراتژی مستند و مشخص داشته­‌اند. این امر عموما با ارزیابی محتوا آغاز م‌ی­شود که اهداف اصلی و استراتژی­ها برای رسیدن به این اهداف را شناسایی می­‌کند. بر اساس گفته‌­های جان هال (John Hall) از بنیانگذاران Calendar.com «شرکت­ها باید در زمینه ارائه محتوای خود به افراد صحیح، نوآور و خلاق دسترسی داشته باشند. توزیع منفعلانه محتوا یا بدتر از آن ارائه محتوا به طوری که هیچ­کس نتواند با آن ارتباط برقرار کند،  راه به جایی نمی­برد. اجازه ندهید سرمایه‌­گذاری­تان در محتوا هدر برود…».

جست‌­وجوی صوتی

ComScore تخمین می­زند که تا سال ۲۰۲۰نیمی از جست‌­وجوهای اینترنتی مبتنی بر صوت خواهند بود. تقریبا یک­ سوم از ۳.۵ میلیارد جست­‌وجوی روزانه در گوگل، جست­‌وجوهای صوتی­‌اند و دستیاران صوتی دستگاه­‌های دیجیتالی در این زمینه پیشتاز هستند. حتی اگر یک موسسه مالی استراتژی مبتنی بر صوت خود را طراحی نکند، مهم است که ظراف‌ت­ها و جزییات جس‌ت­وجوی صوتی را بداند. درک و استفاده از روندهای متغیر و ابزارهای پیشرفته، برای بانک­‌ها و موسسه‌­های اعتباری­ ضروری­‌اند. اتکا به ابزارها و تکنیک‌­های گذشته، دیگر کافی نخواهد بود. 

http://pvst.ir/5mg

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو