skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نصر خواستار تمدید مهلت تکالیف مالیاتی شرکت‌های فناوری تا پایان فروردین ۱۴۰۵ شد

۱۱ بهمن ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با ارسال نامه‌هایی به مسئولان دولتی، خواستار تمدید مهلت انجام تکالیف قانونی مالیاتی شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات تا پایان فروردین ۱۴۰۵ شد؛ درخواستی که در پی تداوم قطعی اینترنت بین‌الملل، اختلال در شبکه‌های داخلی و تاثیر مستقیم آن بر فعالیت و درآمد شرکت‌ها مطرح شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، این اختلال‌ها علاوه‌بر ایجاد مشکلات جدی در ارائه خدمات عمومی و سرویس‌های دیجیتال، موجب توقف جریان درآمدی شرکت‌ها شده و امکان پرداخت هزینه‌های جاری، حقوق و عیدی پایان سال کارکنان را با چالش جدی مواجه کرده است. نصر همچنین به پیامدهای روانی و اقتصادی این شرایط برای نیروی انسانی شاغل در شرکت‌های فناوری اشاره کرده است.

این سازمان هشدار داده است که تداوم وضعیت موجود می‌تواند به ورشکستگی یا تضعیف گسترده شرکت‌ها و در نتیجه افزایش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی منجر شود. به گفته نصر، همزمانی این شرایط با افزایش نرخ ارز و رشد هزینه‌های ثابت و متغیر، به‌ویژه در ماه‌های پایانی سال، پرداخت حقوق، عیدی و تامین نیازهای معیشتی کارکنان از جمله مایحتاج ماه رمضان را برای شرکت‌ها دشوارتر کرده است.

بر همین اساس، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خواستار تمدید مهلت انجام تکالیف مالیاتی و گزارش‌دهی شرکت‌ها تا پایان فروردین ۱۴۰۵ شده است. این درخواست شامل استمهال ارسال لیست حقوق و دستمزد کارکنان، مالیات تکلیفی، گزارش‌های فصلی و ارزش افزوده، ثبت اطلاعات دفاتر تجاری در سامانه مودیان و همچنین افزایش مهلت ثبت فاکتورهای فروش از ۱۲ روز به ۳۰ روز است.

نصر هدف از این پیشنهاد را کاهش فشار مالی بر شرکت‌ها، حفظ پایداری کسب‌وکارهای فناوری و جلوگیری از توقف فعالیت‌های اقتصادی در شرایط محدودیت شدید نقدینگی عنوان کرده است.

https://pvst.ir/nic

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو