skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

دبیرشورای امنیت کشور: زمان وصل اینترنت به شرایط کشور بستگی دارد

تحریریه پیوست

۲ بهمن ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

دبیرشورای امنیت کشور در مورد زمان برقراری ارتباط دوباره اینترنت گفت زمان مشخصی تعیین نشده و به شرایط کشور بستگی دارد.

به گزارش پیوست، علی اکبر پورجمشیدیان، دبیرشورای امنیت کشور در گفتگوی ویژه شبکه خبر با اشاره به وقایع اخیر در مورد اینترنت گفت: برای ما در شورای امنیت کشور یک موضوع امنیت مردم و یک موضوع اقتصاد مردم در نظر بوده است و به نظر ما در این شرایط امنیت مردم مهم‌تر بود.

او در مورد وضعیت اینترنت گفت: (دسترسی به اینترنت) در شورای امنیت و شورای عالی امنیت در حال بررسی است و با یک شیب ملایمی خصوصا به صورت نقطه‌ای و موضوعی مشکلات مردم را در عرصه اینترنت برطرف می‌کنند.
پورجمشیدیان در مورد زمان اتصال دوباره به اینترنت گفت: آنچه ما دنبالش هستیم این است که شرایط عادی شود. زمان آن را نمی‌دانم به اقتضای وضعیت (بستگی دارد).

دسترسی به اینترنت در ایران از عصر روز پنجشنبه هجدهم دی ماه قطع شد و همچنان ادامه دارد. این اولین اظهار نظر از سوی فردی است که سمت رسمی در شورای امنیت کشور دارد و می‌توان آن را معتبرترین فرضیه درباره بازگشایی دسترسی به اینترنت دانست. با این حال  شخصیت‌های مختلف در روزهای پیشین، بر دسترسی دوباره تا پایان هفته گمانه‌زنی کرده بودند.
علی اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی و انتظامی وزرت کشور و دبیر شورای امنیت کشور است.

https://pvst.ir/nfk

3 نظر

  1. باز این شخص راستش را گفت و مثل بقیه به دروغ نگفت تا چند روز آینده وصل می شود!
    شرایط کشور هم هیچ وقت به شرایط قبل بر نمی گردد! پس منتظر اینترنت ماهواره ای باشید که هم مجانی خواهد بود و هم بدون محدودیت حجمی.
    حکومت دینی در ایران، مدام از خلق حماسه و حضور میلیون ها نفر در تمام خیابان های کشور می گوید؛ ولی از همه پرسی(referendum) و اینترنت هم می ترسد!

  2. سلام ماها که کارمون توبازار انلاین هست تو این وضعت قطع اینترنت خیلی خیلی برای ماها گرون تموم میشه انشالا مسوولین زودتر بحال ما که انلاین کار میکنیم مشکل اینترنت برطرف کنند باتشکر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو