داستان کامران اعتمادمقدم مدیر علمی دوره مدیریت کسبوکار هوشمند و تحولگرا؛ شور زندگی *
کامران اعتمادمقدم اگر یکی دو نسل دیرتر به دنیا میآمد احتمالاً الان یک اینفلوئنسر بود.…
۸ دی ۱۴۰۳
۱۳۳۴
تهران
کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه پلیتکنیک، کارشناسی ارشد سیستمهای کنترل و روباتیک از دانشگاه کمپین ، دکتری انفورماتیک از دانشگاه سوپلک
مدیرعامل و موسس آریاهمراه، مدیرعامل و موسس پتسا، نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان، پیمانکاران و مشاورین شرکتهای مخابراتی، عضو هیات علمی و استاد درس ریزپردازنده دانشگاه صنعتی شریف
اسماعیل ثنایی آن مدیری نیست که شما تصور میکنید. تصور کلیشهای از یک استاد دانشگاه، مدیر کارکشته یک شرکت، همکار بزرگان اقتصادی ایران و شریک جانسخت اپراتورهای تلفن همراه چندان در مورد ثنایی دقیق نیست. آنچه در پس این کتوشلواری ریزنقش کشف خواهید کرد یک انقلابی دهه ۵۰، محقق دهه ۶۰، استاد دهه ۷۰ و بازرگان بینالمللی دهه ۸۰ است که حالا در پایان دهه ۹۰ با چشیدن یک تبعید بازرگانی از سوی قدرتهای نوخاسته بازار در پی بازآفرینی خود برای دستکم یک دهه دیگر در استارتآپهاست. ثنایی را بسیاری به عنوان موسس و مدیرعامل سالهای متمادی آریا همراه سامانه میشناسند که نماد نسل جدیدی از پیمانکاران مخابراتی و اپراتوری ایران بود ولی در حقیقت شالوده شخصیت تجاری او در شرکت پتسا گذاشته شده. همانجایی که در فضایی سرد و خالی یکی از گرمترین گفتوگوهای کل تاریخ این بخش انجام شد. ثنایی بدون شک در آستانه ورود به عصر جدیدی از چهار دهه فعالیت خود در زمینه فناوری اطلاعات است و شاید این گفتوگوی جسورانه خود نمادی از پردهبرداری از نسل جدید مخابراتی کشور باشد. اگر بخواهم فقط در یک عبارت این بحث گرم در روزی سرد برای شما تصویر کنم، باز هم میگویم اسیر جثه کوچک، ظاهر اتوکشیده و موهای خاکستری این استاد باسابقه دانشگاه شریف که تازه بازنشسته شده، نشوید. بیهوده نیست نام درس محبوبش هم به این شخصیت پیچیده و درهمفشرده ارتباط دارد: ریزپردازنده.
عالی واقعا. از خانواده شریف سراغ کسانی مثل دکتر شاهرخ شیبانی هم برید لطفا
سلام.
محمد نوری هستم.
من افتخار دیدار با استاد ثنایی رو از نزدیک داشتم. درس ریزپردازنده ایشان را بارها من گوش کردم. و سعی می کنم هر چند وقت مرور کنم. بسیار دلشین و گرم درس را توضیح می دهند. حین تدریس دلسوزی و اشتیاق ایشان مشخص است. از عمق مطلب و واقعیت فیزیکی حرف می زند. بنابراین شما درس رو لمس می کنید. حقیقت یک مسئله قابل لمس می شود. و فقط در حد یک کتاب و درس نیست.
با این که من شاگرد مستقیم ایشان نبودم ولی با سماجت تمام توانستم از شرکتشان یک وقت ملاقات بگیرم. البته با کلی زمان و تماس های مداوم. راه نمی دادند.
وقتی ایشان را دیدم یک شخصیت پر از علم و فروتنی یافتم. بسیار از دیدارشان لذت بردم. بیش از ۳۵ دقیقه با ایشان گفتگو داشتیم. و البته ایشان هم از گفتگو با من ابراز خوشحالی کردم. چرا اینکه من دقیقا عمق تمام کلماتشان را درک می کردم.
من حقیقت ریزپردازنده را از ایشان و همچنین استاد عزیزم مرحوم دکتر محمد خانی یاد گرفتم.
برای دکتر ثنایی بهترینها رو آرزومندم. خداوند نگهدار ایشان باد.