skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

همکاری صنایع و اپرارتورها نقش موثری در کاهش ناترازی انرژی دارد

۷ آبان ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

همکاری صنایع با اپراتورها به‌عنوان راهکاری موثر برای رفع و کاهش ناترازی انرژی در کشور معرفی شد. در نشست تخصصی «مثلث ناترازی‌ها، نوآوری‌ها و نوفناوری‌ها» همچنین اشاره شد که حرکت به سمت «اقتصاد پلتفرمی» یک ضرورت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر است.

به‌گزارش روابط عمومی همراه اول،‌ نشست تخصصی «مثلث ناترازی‌ها، نوآوری‌ها و نوفناوری‌ها» در جریان برگزاری یازدهمین دوره «رویداد تراکنش ایران» سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد.

در این نشست، جعفر بلوک‌آذری، معاون راهکارهای هوشمند همراه اول به تقسیم ساختاری همراه اول به دو بخش «تلکو» و «تک‌کو» اشاره و نقش این ساختار در توسعه خدمات و راهکارهای هوشمند را تشریح کرد.

او به فعالیت‌های همراه اول در پویش «با انرژی» پرداخت و تشریح کرد که این پروژه مشترک با وزارت نیرو بر پایه تحلیل داده و شناخت رفتار مشترکان شکل گرفت. همراه اول در آن پروژه که با موفقیت به سرانجام رسید، توانست زمینه مدیریت بهینه مصرف برق را با اقدامات مختلف و بیشتر در حوزه فرهنگ‌سازی ممکن سازد. آن پروژه نشان داد که همکاری صنایع با اپراتورها تا چه اندازه می‌تواند در کاهش ناترازی‌ها مفید واقع شود.

حسین حجتی‌زاده، معاون کسب‌وکار سازمانی همراه اول در توضیح نقش صنعت ICT در مدیریت مصرف انرژی، به «کارکرد سیستم‌های هوشمند انرژی»، «هوش مصنوعی در خنک‌سازی» و اجرای راهکار «Sleep Cell» در همراه اول اشاره کرد و گفت این اقدامات توانسته ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف انرژی را در این اپراتور کاهش دهد.

او همچنین توضیح داد که توسعه بانکداری الکترونیک و تراکنش‌های «NFC» می‌تواند میلیون‌ها تراکنش را بهینه مدیریت کند.

به گفته حجتی‌زاده، همراه اول با در اختیار داشتن بیگ دیتای جذاب، می‌تواند نقش موثری در ارائه راهکارهای پرداخت و کیف پول دیجیتال در شرایط بحران ایفا کند.

محمدصادق واعظی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه نور دنا در این نشست درباره جذابیت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت نیروگاه‌های خورشیدی، با وجود ناترازی برق در کشور و بازار پرتقاضای برق اشاره و اضافه کرد که ترکیب تولید برق در حال تغییر است.

امیر دودابی‌نژاد، معاون سرمایه‌گذاری و تنظیم مقررات ساتبا به کاهش قابل توجه هزینه‌های تولید برق خورشیدی پرداخت و بیان کرد که توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر برای کشور جذاب است. وی تاکید کرد که این توسعه می‌تواند از مسیر «مزارع بزرگ»، «پروژه‌های میان‌مقیاس» یا «تولید انرژی در محل مصرف» صورت گیرد و برای تحقق آن حرکت به سمت «اقتصاد پلتفرمی» ضروری است.

او همچنین امکان حمایت از پلتفرم‌های نوآور، «تامین مالی از صندوق توسعه ملی تا سقف ۲۰۰ میلیون دلار»، اهمیت مولدهای انشعابی و فرصت «کرادفاندینگ» در این حوزه را تشریح کرد.

 

https://pvst.ir/mrd

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو