skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اقتصاد دیجیتال

تحریریه پیوست

صورت‌مالی ۶ماهه مبین‌نت: رشد درآمدی، کاهش سود ناخالص

تحریریه پیوست

۲۹ مرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

درآمد مبین‌نت از دی‌ماه گذشته تا پایان خرداد سال ۱۴۰۴ با رشد ۴۲ درصدی به‌نسبت دوره مالی مشابه از مرز یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان فراتر رفت. عمده درآمد این شرکت از بخش ارائه اینترنت ثابت به‌مبلغ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است.

به‌گزارش پیوست، شرکت مبین‌نت از دی‌ماه گذشته تا پایان خرداد سال ۱۴۰۴ به سود خالص بیش از ۳۴۱ میلیارد تومانی رسید. اما سود عملیاتی به‌ثبت رسیده این شرکت با افت ۵۰ درصدی روبه‌روست.

درآمد مبین‌نت از بخش ارائه اینترنت ثبات و مودم ثابت در حوزه انبوه به‌ترتیب و به‌صورت تقریبی برابر با ۶۹۳ میلیارد و ۱۷۷ میلیادر تومان است. این شرکت از بخش ارائه سرویس وی‌پی‌ان و اینترنت ثابت در حوزه سازمانی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد به‌ثبت رسانده است.

درآمد عملیاتی ۶‌ماهه این شرکت نشان‌دهنده رقمی بیش از یک هزار و ۲۵ میلیارد تومان. درآمد از دی‌ماه گذشته تا پایان خرداد سال ۱۴۰۴ این شرکت در مقایسه با دوره مالی مشابه پیشین حاکی از رشد حدود ۴۲ درصدی درآمد است.

صورت‌مالی ۶ماهه مبین‌نت

طبق صورت‌مالی ۶ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ بهای تمام‌شده برای کسب درآمد بالغ‌بر یک هزار و ۴۵۹ میلیارد تومانی مبین‌نت حدود یک هزار و ۲۳۵ میلیارد تومان ذکر شده است.

براساس همین گزارش افزایش درآمد در بازه زمانی قید شده ناشی از افزایش تقاضای سرویس‌های اینترنتی مشترکین انبوه و افزایش تقاضای مشتریان، توسعه بازار و توسعه محصولات سازمانی بوده است.

یکی دیگر از موارد مربوط به درآمد، کاهش درصد سود ناخالص به درآمد عملیاتی است. درصد سود ناخالص به درآمد عملیاتی این شرکت از دی‌ماه گذشته تا پایان خرداد سال ۱۴۰۴ به‌نسبت دوره مالی مشابه گذشته با ثبت میزان ۱۵ درصد مشمول کاهش بوده است. علت این کاهش، عمدتا افزایش هزینه‌های رومینگ و عملیاتی شبکه و کاهش این نسبت در سرویس پیامک ناشی از کاهش درآمد آن عنوان شده است.

یکی از بخش‌های اصلی هزینه‌های شرکت مبین به قسمت تسهیم درآمد که مشتمل بر صدور پروانه، خدمات عمومی USO و سهم دولت از پروانه فعالیت است مربوط می‌شود. هزینه این بخش از دی‌ماه گذشته تا پایان خرداد سال ۱۴۰۴ نزدیک به ۱۱۷ میلیارد تومان اعلام شده است. هزینه‌ مربوط به پهنای باند هم حدود ۱۰۶ میلیارد تومان است.

https://pvst.ir/m33

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو