skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آمریکا و انگلستان بیانیه بین‌المللی هوش مصنوعی را امضا نکردند

۲۳ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

گزارشی از بی‌بی‌سی می‌گوید آمریکا و انگلستان بیانیه بین‌المللی هوش مصنوعی مبنی بر رویکرد «باز»، «فراگیر» و «اخلاقی» در توسعه این فناوری را امضا نکرده‌اند. این بیانیه به امضای ۶۰ کشور مختلف از جمله فرانسه، چین و هند رسیده است.

به گزارش پیوست، انگلستان به نظر «روی تمام بخش‌های اظهارنامه رهبران» به توافق نرسیده است و این طرح را در تضاد با منافع ملی خود می‌داند. جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا که در اجلاس اقدام هوش مصنوعی پاریس حاضر شده نیز می‌گوید قانون‌گذاری بیش از حد هوش مصنوعی ممکن است «صنعتی انقلابی» را در همان ابتدای پروازش نابود کند.

ونس به رهبران جهان گفت که هوش مصنوعی «فرصتی است که دولت ترامپ بر باد نمی‌دهد» و به گفته او «سیاست‌های حامی رشد هوش مصنوعی» باید نسبت به ایمنی اولویت داده شوند. ونس معتقد است که برای چنین هدفی به جای جلوگیری از رشد و توسعه، نیازمند مقرراتی حامی توسعه هوش مصنوعی هستیم.

ونس همچنین به رهبران اروپایی توصیه می‌کند تا با نگاهی مثبت‌تر به این صنعت نگاه کنند و به جای «دلهره» با «خوش‌بینی» به این جبهه جدید وارد شوند.

در مقابل امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در اظهارنظری متفاوت بر الزام قانون‌گذاری بیشتر تاکید کرده است. مکرون در این اجلاس گفت: «ما به قوانین برای حرکت رو به جلو هوش مصنوعی نیاز داریم.»

بیانیه بین‌المللی هوش مصنوعی که به امضای ۶۰ کشور جهان رسیده است بر تضمین «شفافیت»، «ایمنی» و «امنیت و اعتماد‌پذیری» این فناوری در مسیر توسعه آینده خود تاکید دارد و به دنبال افزایش دسترسی پذیری هوش مصنوعی است.

این بیانیه همچنین اشاره‌هایی به بحث انرژی هوش صمنوعی دارد. متخصصان هشدار داده‌اند که مصرف انرژی هوش مصنوعی در سال‌های آینده ممکن است به شدت افزایش یابد.

سخنگوی نخست وزیر انگلستان نیز در توضیح تصمیم انگلستان برای امضا نکردن این بیانیه به خبرنگاران گفت: «این گفتگو‌ها بسیار زنده و پویا هستند» و انگلستان «در این فرایند از نزدیک با فرانسه همکاری کرده است… آنها همچنان یکی از نزدیک‌ترین شرکای ما در تمام حوزه‌های هوش مصنوعی خواهند بود.»

فرانسه به عنوان رقیب انگلستان برای جذب استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی و تبدیل شدن به مرکز هوش مصنوعی اروپا تلاش می‌کند و این کشور با استارت‌آپ هوش مصنوعی میسترال نماینده‌ای در میان بازیگران هوش مصنوعی دارد. مکرون همچنین در راستای تقویت زیرساخت فرانسه، از یک طرح سرمایه‌گذاری ۱۰۹ میلیارد یورویی برای توسعه زیرساخت مورد نیاز هوش مصنوعی و هم‌پایی با سرمایه‌گذاری‌های آمریکا خبر داده است.

https://pvst.ir/kaj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو