skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

در تازه‌ترین بروزرسانی قابلیت ساخت کلکسیون‌های مشارکتی به اینستاگرام اضافه شد

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

کلکسیون‌های مشارکتی اینستاگرام

برای بوکمارک این نوشته

اینستاگرام، شبکه اجتماعی محبوب متا، قابلیت اشتراکی جدیدی را که پیش از این هم وعده آن را داده بود فعال کرده است. با استفاده قابلیت کلکسیون‌های مشارکتی اینستاگرام می‌توانید تصاویر و پست‌های مورد علاقه خود را با دوستانتان به اشتراک‌ گذاشته و در یک محل ذخیره کنید.

به گزارش پیوست، با استفاده از این امکان جدید می‌توانید کتابخانه‌ای از پست‌هایی که با دوستانتان به اشتراک می‌گذارید تهیه کنید. اینستاگرام در یک پست توییتری گفت که از این پس می‌توانید محتوای خود را در «کلکسیون‌های مشارکتی اینستاگرام»، که آلبوم مشترکی بین شما و دوستان است، ذخیره کنید.

در حالی که اینستاگرام در سال ۲۰۱۷ و برای اولین بار از قابلیت کلکسیون‌های خود به سبک پینترست رونمایی کرد و شما می‌توانستید پست‌های مد نظر خود را در دسته‌های جداگانه‌ای ذخیره و سازماندهی کنید، اما با این بروزرسانی دوستانتان هم در ساخت کلکسیون شریک شده و می‌توانند پست‌های مدنظرشان را به آن اضافه کنند.

آدام موسری، مدیرعامل اینستاگرام در کانال بروزرسانی‌های این اپلیکیشن گفت، از این پس می‌توانید پست‌های اینستاگرامی را در کنار دوستانتان و در بخش پیام‌های خصوصی ذخیره و مشاهده کنید.

برای استفاده از این قابلیت کافی است آیکون بوک‌مارک کنار پست مدنظرتان را لمس کنید و سپس گزینه ساخت یک کلکسیون مشارکتی (Collaborative Collection) را انتخاب کرده، آن را نامگذاری کنید و گزینه‌ای که به دوستانتان اجازه پیوستن می‌دهد (Allow friends to join this collection) را فعال کنید. در اینجا می‌توانید تا سرحد ۲۵۰ نفر از دوستانتان را به این کلکسیون اضافه کنید.

به گفته اینستاگرام ساخت کلکسیون مشارکتی از داخل چت نیز امکان‌ءذیر است. پس از ساخت یک کلکسیون در داخل صفحه چت هرکسی که در آن گروه حضور داشته باشد می‌تواند تصاویر خود را به کلکسیون اضافه کرده و یا از آن حذف کند.

با این حال خوب است بدانید که همانند اشتراک‌گذاری معمولی پست در اینستاگرام، اگر محتوای یک حساب خصوصی را به اشتراک بگذارید، تنها دنبال کنندگان آن حساب امکان دسترسی به آن را دارند. همچنین اگر حسابی که یکی از پست‌ها را منتشر کرده است تصمیم به حذف آن بگیرد، اینستاگرام آن پست را از کلکسیون شما حذف می‌کند.

افزون بر این امکان خصوصی کردن یک کلکسیون مشارکتی پس از ساخت آن وجود ندارد و شما نمی‌توانید کلکسیون خصوصی خود با یک فرد را پس از مدتی با افراد دیگر به اشتراک بگذارید.

منبع: Verge

برای بوکمارک این نوشته

https://pvst.ir/eif

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

Back To Top
جستجو