skip to Main Content
دیجی‌ پی
کانال بله پیوست
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

اخبار

تحریریه پیوست

سرخط اخبار / ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

تحریریه پیوست

۱۶ خرداد ۱۴۰۵

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

  • معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت که به دلیل قطعی اینترنت، رتبه علمی ایران در جهان یک پله سقوط کرده است.
    شاهین آخوندزاده گفت: خیلی ساده توضیح می‌دهم؛ وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد در مجموع حدود ۴۵۰ مجله بین‌المللی دارند. این مجلات یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های علمی کشور هستند و در شرایط تحریم علمی، امکان انتشار دستاوردهای پژوهشگران ایرانی را فراهم می‌کنند. سال گذشته به دلیل قطعی اینترنت در سه مقطع، این مجلات نتوانستند بخشی از مقالات پذیرفته‌شده خود را در موعد مقرر بارگذاری و منتشر کنند. در مجموع حدود ۷۰۰ شماره مجله با تأخیر مواجه شد و با در نظر گرفتن میانگین حداقل هشت مقاله در هر شماره، نزدیک به ۵۶۰۰ مقاله علمی از دست رفت. اگر این مقالات در زمان مقرر منتشر می‌شد، ایران از نظر تعداد مقالات علمی حدود ۳ هزار مقاله از عربستان سعودی جلوتر بود. ما سال گذشته به دلیل قطعی اینترنت، یک رتبه علمی را از دست دادیم.
  • انجمن تجارت الکترونیک با انتشار بیانیه‌ای تحریم چهار پلتفرم تبادل رمزارز ایران توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا را محکوم کرد.
    در بخشی از این بیانیه آمده است: «تحریم چهار صرافی رمزارز ایرانی توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، تناقضی آشکار با فلسفه وجودی بلاکچین و حقوق شهروندان عادی ایران، در دسترسی به ابزارهای نوین فناوری است؛ چرا که کلیدی‌ترین اصل فناوری‌های غیرمتمرکز، آزادی و دسترسی همگانی است و چنین اقدامی خلاف روح جامعه بین‌المللی رمزارز است.»
    این انجمن با توجه به تحریم‌های اخیر در بیانیه خود آورده است: «حال که تحریم‌های ناعادلانه صنایع نوآور را هدف قرارداده‌ است، انتظار می‌رود سیاست‌گذار داخلی به جای مانع‌تراشی‌های رگولاتوری، از این ظرفیت بزرگ ملی حمایت کنند.»
https://pvst.ir/o6z

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو