skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر
جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

سرخط اخبار/ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵

تحریریه پیوست

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

  • قوه قضائیه نسبت به ارسال پیام‌های جعلی با عنوان «پستچی» در پیام‌رسان‌هایی مانند بله و ایتا هشدار داد. در این پیام‌ها با ادعای ارسال ابلاغیه قضایی و مراجعه ناموفق مأمور پست، از کاربران خواسته می‌شود روی لینک یا فایل کلیک کنند. قوه قضائیه تأکید کرد هیچ ابلاغیه قضایی از این مسیر ارسال نمی‌شود و این پیام‌ها کاملا جعلی و با هدف کلاهبرداری است.

  • محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی در گفت‌وگو با سیتنا با اشاره به عملکرد پلتفرم‌های داخلی در جنگ تحمیلی سوم اعلام کرده است: پیام‌رسان‌ها به ویژه «بله» به‌طور نسبی کارنامه قابل قبولی داشته‌اند و توانسته‌اند در شرایط افزایش شدید ترافیک پایدار بمانند. او با تأکید بر لزوم بازنگری در اکوسیستم پیام‌رسان‌ها پیشنهاد کرده است پلتفرم‌های کم‌توان‌تر تجمیع شوند تا به جای آنها دو تا سه پلتفرم اصلی، قدرتمندتر و با زیرساخت‌های به‌روزتر شکل بگیرند.

  • رئیس اتحادیه صنف حمل‌ونقل بار سبک شهری و پیک موتوری تهران اعلام کرد: شرایط کاری پیک‌های موتوری نسبت به گذشته دشوارتر شده و مجموعه‌ای از عوامل اقتصادی و زیرساختی فشار مضاعفی بر آنها وارد کرده است. به گفته داوود محمدی، فعالیت پیک‌های موتوری عمدتاً در بستر پلتفرم‌های آنلاین انجام می‌شود و در زمان بروز اختلال در اینترنت یا محدودیت دسترسی به پلتفرم‌ها، درآمد پیک‌های موتوری به‌طور کامل قطع می‌شود، در حالی که هیچ سازوکار جبرانی مشخصی برای جبران این وقفه‌ها وجود ندارد.
  • رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران اعلام کرده محدودیت‌های اینترنتی به‌شدت فعالیت علمی اساتید را مختل کرده است.  به گفته علیرضا استقامتی، دسترسی به اینترنت در دانشگاه محدود به چند نقطه خاص است و اساتید مجبورند به‌صورت نوبتی از آن استفاده کنند. او در گفت‌وگو با ایسنا تأکید کرده که در خارج از دانشگاه، به‌ویژه شب‌ها که زمان اصلی کارهای علمی است، اینترنت عملاً در دسترس نیست و این موضوع باعث توقف فعالیت‌هایی مثل آماده‌سازی کلاس‌ها و مرور منابع شده است.
    به گفته او، اینترنت موبایل و «اینترنت پرو» هم پاسخگوی نیازهای علمی نیست و استفاده از آن در عمل کارآمد نیست. در مجموع، این محدودیت‌ها روند پژوهش، جست‌وجوی منابع علمی و آموزش را با اختلال جدی مواجه کرده است.

  • وزیر آموزش‌وپرورش در دیدار با وزیر ارتباطات، با قدردانی از نقش این وزارتخانه در پایداری شبکه «شاد»، تأکید کرد توسعه زیرساخت‌های ارتباطی برای استمرار آموزش مجازی ضروری است. او گفت با همکاری وزارت ارتباطات، بخش مهمی از زیرساخت‌ها از جمله ۱۰۰ سرور جدید تأمین شده و در حال حاضر حدود ۳.۵ میلیون کاربر همزمان از «شاد» استفاده می‌کنند. کاظمی همچنین بر ضرورت توسعه آموزش مبتنی بر فناوری تأکید کرد و خواستار حمایت بیشتر برای تأمین بسته‌های اینترنتی معلمان شد.

  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر آموزش‌وپرورش اعلام کرد: دسترسی پایدار به اینترنت برای مردم ضروری است و نظام آموزشی از اولویت‌های اصلی دولت در حل مسائل کشور محسوب می‌شود. او با اشاره به تامین ۱۰۰ سرور جدید برای این شبکه پیش از آغاز سال جدید، بر ادامه حمایت از زیرساخت‌های آموزش مجازی تأکید کرد و گفت: همه ظرفیت‌های فنی و اجرایی برای جلوگیری از توقف آموزش به‌کار گرفته شده و تقویت شبکه «شاد» با جدیت ادامه دارد.

  • تپسی با همکاری ویپاد طرحی حمایتی برای رانندگانی که در جریان جنگ دچار خسارت مالی یا جانی شده‌اند اجرا کرده و در قالب آن تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان وام به رانندگان واجد شرایط پرداخت می‌شود. این تسهیلات به رانندگان باسابقه‌ای تعلق می‌گیرد که رانندگی شغل اصلی آنهاست و به‌دلیل آسیب به خود، خانواده، خودرو یا محل سکونتشان فعالیتشان کاهش یافته یا متوقف شده است. میزان وام بر اساس شدت خسارت تعیین می‌شود و پس از بررسی مدارک و تأیید تپسی، رانندگان برای دریافت تسهیلات به ویپاد معرفی خواهند شد.

  • آزاد معروفی، رئیس کمیسیون زیرساخت مراکز داده نصر تهران، با اشاره به افت درآمد کسب‌وکارها در پی کاهش دسترسی کاربران به اینترنت و اختلال در فعالیت‌ها گفت: شرکت‌ها برای بقا ناچار  به تعدیل نیرو شده‌اند. در صورت تداوم این شرایط، علاوه بر گسترش تعدیل نیرو، بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط ممکن است به‌طور کامل از بازار خارج شوند. دولت با حمایت‌هایی مانند معافیت یا استمهال مالیاتی و بیمه‌ای باید از فشار مضاعف بر شرکت‌ها کم کند.
  • معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد اختلال مقطعی در دسترسی برخی کاربران شرکت مخابرات ایران به موتور جست‌وجوی گوگل، ناشی از نیاز به به‌روزرسانی‌های فنی در برخی تجهیزات نظیر رایانه‌های شخصی و مودم است که درصورت استفاده کاربران مخابرات از DNS مخابرات ایران به آدرس 5.200.200.200 و تنظیم آن بر روی مودم و رایانه‌های شخصی، علاوه بر امکان استفاده بهینه‌تر از ترافیک داخلی، موجب می‌شود سرویس‌های بین الملل با سرعت و پایداری بهتری قابل دسترس باشند.
  • مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه «صدور خودکار ابلاغیه، دادنامه و اجرائیه» را پیاده‌سازی کرد. محمد کاظمی‌فرد، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: هوشمندسازی عدلیه بدون وقفه ادامه دارد و با خودکارسازی فرآیند ابلاغ، یکی از اصلی‌ترین عوامل تأخیر در رسیدگی به پرونده‌ها مرتفع شده است.
https://pvst.ir/nxx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو