skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر
جشنواره نوروزی آنر

حذف امتیاز منفی چک‌های برگشتی و بدهی‌های زیر ۷۰۰ میلیون تومان

سمانه سمیع تحریریه

۲۴ فروردین ۱۴۰۵

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

 چک‌های برگشتی در بازه زمانی ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا نهم خرداد ۱۴۰۵ و بدهی‌های غیرجاری تا سقف۷۰۰ میلیون تومان، طبق بخشنامه جدید بانک مرکزی، به‌عنوان امتیاز منفی در رتبه‌بندی اعتباری افراد لحاظ نخواهند شد.

به گزارش پیوست، در بخشنامه جدید بانک مرکزی جزئیات جدیدی از نحوه محاسبه امتیاز اعتباری اشخاص در شرایط اضطرار اعلام شده است. در این بخشنامه که با اشاره به شرایط خاص کشور صادر شده، تاکید شده است برخی از موارد مرتبط با چک‌های برگشتی و بدهی‌های غیرجاری، در مدل محاسبه امتیاز اعتباری اشخاص به‌عنوان امتیاز منفی لحاظ نشوند.

بر اساس این دستورالعمل چک‌های برگشتی که از تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ خرداد ۱۴۰۵ ثبت شده‌اند، در محاسبه امتیاز اعتباری به‌عنوان نکته منفی در نظر گرفته نمی‌شوند.

بدهی‌های غیرجاری مرتبط با تسهیلات پرداختی تا سقف ۷ میلیارد ریال و کمتر به شرط آنکه مانده بدهی غیرجاری کمتر از ۵ میلیارد ریال باشد و تاریخ ورود به طبقه غیرجاری نیز از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ خرداد ۱۴۰۵ باشد نیز از محاسبه امتیاز منفی مستثنی شده‌اند.

در پایان این نامه آمده است  در صورت هرگونه تغییر در شرایط فعلی مراتب به صورت مکتوب اعلام خواهد شد و همچنین رونوشت این نامه  به مدیر کل نظارت احتیاطی کلان و فناورانه جهت اطلاع فرستاده شده است.

 

https://pvst.ir/nt7
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو