skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: فرایند بازگشایی اینترنت از دیروز آغاز شده است تاخیر در اتصال دوباره اینترنت به دلایل فنی نیست

۸ بهمن ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

«اگر گفته شود که به اینترنت بین‌المللی نیاز نداریم یک شوخی تلخ است» وزیر ارتباطات با تاکید بر این جمله گفت که طرح چنین گزاره‌ای درباره اینترنت بین‌الملل منتفی شده و امروز فضای مجازی در واقع بخشی از فضای واقعی زندگی مردم است که باید این موضوع را بپذیریم. او گفت که از دیروز فرایند بازگشایی اینترنت از دیروز آغاز شده است و امیدواریم در آینده تکمیل شود.

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه امروز (۸ بهمن) هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های این وزارتخانه برای برقراری مجدد اینترنت بین‌المللی گفت: تلاش‌های بسیاری در این مدت انجام شد و با کسب‌وکارهای مرتبط با اینترنت در تماس نزدیک بودیم و حرف‌هایشان را شنیده‌ایم.

ایسنا نوشت که به گفته وزیر ارتباطات، موضوع اشتغال یکی از شاخص‌های مهم و حفظ امنیت کشور است و بر همین مبنا نیز استدلال کرده‌ایم که امروز وضعیت ارتباطات به مسیر عادی بازگردد که این فرایند از روز گذشته آغاز شده و امیدواریم در آینده تکمیل شود و بهبود یابد.

ستار هاشمی تاکید کرد: اگر گفته شود که به اینترنت بین‌المللی نیاز نداریم یک شوخی تلخ است. طرح چنین گزاره‌ای درباره اینترنت بین‌الملل منتفی شده و امروز فضای مجازی در واقع بخشی از فضای واقعی زندگی مردم است که باید این موضوع را بپذیریم. باور داریم نگاه مردم را در این زمینه دنبال کنیم و تلاش‌های شبانه‌روزی در این زمینه انجام بدهیم و پیگیری‌های لازم را ادامه خواهیم داد.

تاخیر در اتصال دوباره اینترنت به دلایل فنی نیست

وزیر ارتباطات در خصوص اهمیت زیست‌بوم دیجیتال توضیح داد: زیست‌بوم دیجیتال بخشی از زیست‌بوم بزرگ بین‌المللی است و ادامه حیات آن، بدون زیست‌بوم بین‌المللی هیچ‌وقت ممکن نیست. مثلا هوش‌مصنوعی بدون تعاملات بین‌المللی شوخی تلخی است زیرا باید جریانات دانشی و داده‌ای با دنیا داشته باشیم و از ظرفیت‌های دنیا استفاده کنیم. وقتی ارتباطات ما با دنیا قطع شود حوزه‌های مختلف و همه وزارت‌خانه‌ها از این موضوع متاثر می‌شوند.

او تاکید کرد: از نظر فنی متولیان قطع و وصل کردن اینترنت می‌توانند همانطور که اینترنت را قطع می‌کنند، دوباره وصل کنند؛ نمی‌شود پذیرفت که دلیل متصل نشدن اینترنت این است که درگیر بحث‌های فنی هستند. تصمیم‌گیری در این خصوص، راهبردی و براساس سیاست‌های کلان کشور است.

قبل‌تر خبرگزاری فارس ادعا کرده بود که شورای‌عالی امنیت ملی مجوز اتصال اینترنت بین‌الملل را صادر و آن را به وزارت ارتباطات ابلاغ کرده است اما بعدتر وزارت ارتباطات با رد گزارش منتشرشده از سوی خبرگزاری فارس، اعلام کرد این خبر صحت ندارد و تصمیمات کلان در حوزه ارتباطات تنها از مسیر مراجع رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.

https://pvst.ir/ni1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو