skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

درآمد افرانت از بخش دیتاسنتر به حدود ۵۴ میلیارد تومان رسید

۷ بهمن ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۱ دقیقه

درآمد شرکت افرانت از بخش ارائه خدمات دیتاسنتر در دی‌ماه ۱۴۰۴ به حدود ۵۴ میلیارد تومان رسید. درآمد این شرکت در این ماه نزدیک به ۶۳ میلیارد تومان اعلام شد.

به‌گزارش پیوست، درآمد شرکت افرانت در ماه دهم از سال برابر با ۶۲ میلیارد و ۸۷۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است. درآمد این شرکت در ماه گذشته بیش از ۷۳ میلیارد تومان بود.

طبق صورت‌مالی منتشر شده از سمت افرانت روی سامانه کدال، این شرکت در دی‌ماه از بخش ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بیش از ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان درآمد به‌ثبت رسانده است. درآمد این بخش در ماه گذشته حدود ۴ میلیارد تومان بود.

درآمد حاصل از ارائه خدمات امنیت اطلاعات افرانت در این بازه زمانی با کاهش نسبت به دوره گذشته ۶۰ میلیون تومان قید شد.

افرانت در دی‌ماه از بخش ارائه خدمات دیتاسنتر ۵۴ میلیارد و ۲۲۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان درآمد حاصل کرده است.

صورت‌مالی دی‌ماه افرانت

مجموع درآمد افرانت از ابتدای سال مالی تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۴ بیش از ۴۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گزارش شد.

https://pvst.ir/ngf

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو