skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معاون علمی رئیس‌جمهوری: تا آخر هفته اینترنت وصل می‌شود

۲۹ دی ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهوری اعلام کرده است شبکه اینترنت کشور به‌تدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و تا آخر هفته یعنی دوم بهمن ماه ۱۴۰۴ متصل می‌شود. اگر پیش‌بینی افشین درست باشد این به معنی است که ایران  ۱۴ روز از اینترنت محروم بوده است.

به گزارش پیوست، حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهوری گفت: ظرف امروز تا فردا، نهایتا آخر هفته اینترنت به وضعیت عادی برمی‌گردد.

او همچنین گفت: در اقتصاد دیجیتال داشتن اینترنت برای شرکت‌های بزرگ صرفا مهم نیست و افراد هم باید اینترنت داشته باشند‌. درحال حاضر آمار دقیقی از ضرر شرکت‌ها وجود ندارد اما آمار چند همتی که آقای الفت‌نسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم داده‌اند درست نیست. الفت‌نسب امروز در گفت‌وگویی اعلام کرده بود قطعی اینترنت تاکنون بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان خسارت به کسب‌وکارها وارد کرده است.

افشین ادامه داد: شرکت‌های بزرگ مثل دوران جنگ ۱۲ روزه آسیبی ندیدند. باتوجه به شرایط کشور در هشت بسته، از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم. یکی از اصلی‌ترین بسته‌ها، آسیب‌های اینترنتی به شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ در جنگ ۱۲ روزه ۵ همت به شرکت هایی که آسیب دیدند تسهیلات دادیم. باتوجه به قطعی اینترنت با تمرکز بر شرکت‌های کوچکتر از ۸ تا ۱۸ بهمن فراخوان می‌هیم و ظرف مدت ۲ ماه این فرایند پیش می‌رود.
حمایت از شرکت‌ها به دلیل آسیب‌های اینترنتی به صورت سرمایه در گردش به صورت ۱۲ ماهه است. این بسته‌ها با تمرکز بر نیروی انسانی و فروش شرکت‌ها است.

افشین همچنین در رابطه با شرایط دریافت تسهیلات حمایتی توسط دانش بنیان‌ها توضیح داد: در این طرح محصولاتی که ارتقای کیفیت را بالا ببرند می توانند از تسهیلات ما استفاده کنند محصول باید دانش بنیان بوده و گواهی کیفیت فعلی را داشته باشد و متقاضیان از ۸ تا ۱۸ بهمن می توانند از این تسهیلات استفاده کنند. معاونت علمی و صندوق نوآوری ریاست جمهوری در قالب یک کمیته مشترک طرح‌ها را بررسی و برای دریافت تسهیلات تصویب می کنند.

https://pvst.ir/nek

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو