skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تامین اجتماعی آگهی فروش سهام «رایتل» را منتشر کرد

۴ دی ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۱ دقیقه

آگهی فروش سهام «رایتل» توسط شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) منتشر شد. براساس این آگهی، سهام رایتل به‌صورت بلوکی و یک‌جا در مزایده عمومی به فروش می‌رسد.

به‌گزارش پیوست، شستا در اجرای ماده ۵ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت و همچنین در چارچوب رویکرد و سیاست‌های خود مبنی بر واگذاری متعهدانه در نظر دارد سهام شرکت خدمات ارتباطی رایتل را از طریق مزایده بفروشد.

طبق این آگهی، واگذاری سهام رایتل از طریق مزایده عمومی و در چارچوب قیمت‌گذاری توسط نهادهای حرفه‌ای ذی‌صلاح صورت می‌پذیرد.

شستا اعلام کرده که قیمت پایه، شرایط عرضه و سایر موارد مربوط به واگذاری سهام رایتل پس از تکمیل فرآیند مربوطه و از طریق انتشار در جراید کثیرالانتشار اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سهام شرکت خدمات ارتباطی رایتل به‌صورت بلوکی و یک‌جا به اشخاص واجد شرایط به‌صورت منفرد یا کنسرسیوم واگذار خواهد شد.

https://pvst.ir/n7s

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو