skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۷۸ درصد تسهیلات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران آنلاین پرداخت شده است

سمانه سمیع تحریریه

۲۲ آذر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اعلام کرد این بانک در سال گذشته ۶۶ درصد تسهیلات خود را به شکل آنلاین پرداخت کرده است و امسال این عدد به ۷۸ درصد رسیده است. طبق گفته او کاربران با رتبه اعتباری A می‌توانند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از این بانک بدون ضامن و وثیقه وام دریافت کنند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران غلامرضا فتحعلی در مراسم هجدمین سالروز  تاسیس بانک قرض‌الحسنه مهر، گزارشی از دستاوردها و اقدامات این بانک  داد و گفت: ما هم اکنون ۲۲ میلیون مشتری فعال داریم و تا کنون ۲۷ میلیون فقره وام به ارزش ۱۲۰۰ همت توسط بانک قرض الحسنه مهر پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران همچنین پاسخ به پرسش پیوست درباره میزان افزایش تسهیلات آنلاین گفت: در سال گذشته ۶۶ درصد تسهیلات خود را به شکل آنلاین پرداخت کردیم  و امسال این عدد به ۷۸ درصد رسیده است. ضمنا کاربران با رتبه اعتباری A می‌توانند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از این بانک بدون ضامن و وثیقه وام دریافت کنند.

او در ادامه افزود: تحول دیجیتال جزو اهداف اصلی بانک ما بوده است و قلب این تحول مهاجرت به سامانه بانکداری متمرکز جدید بود. ضمنا بانک با راه‌اندازی سرزمین هوشمند مهر و سامانه هوشمند مالی، از قابلیت‌های هوش مصنوعی برای ارائه خدمات شخصی‌سازی‌شده به مشتریان بهره گرفته است.

او اقدامات کلیدی دیگر بانک را استقرار سامانه تخصیص و کنترل بودجه، قیمت‌گذاری وجوه داخلی دانست و توضیح داد: محصولات بانک بر اساس چهار خط کسب‌وکار تخصصی بانکداری خرد، بانکداری اجتماعی، بانکداری اصناف و بانکداری شرکتی طراحی شده‌اند و سامانه اعتبارسنجی مبتنی بر مدل تلفیقی هوشمند، توان بازپرداخت متقاضیان را با ضریب اطمینان بالا تحلیل می‌کند.

مدیرعامل بانک همچنین به اقدامات توسعه‌ای اشاره کرد و گفت: شرکت فناوری اطلاعات بانک به‌عنوان اقدامی بنیادین برای توسعه فعالیت‌های فناورانه ما ایجاد شده و  بانک علاوه بر توسعه شعب در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، واحد ارزی و مشارکت در تدوین دستورالعمل جامعه بانکداری قرض‌الحسنه با بانک مرکزی را نیز دنبال کرده است.  حتی در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بانک توانست مدیریت هزینه‌ها، امنیت سایبری و تداوم خدمت‌رسانی را حفظ کند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در تشریح عملکرد اخیر بانک اعلام کرد که مجوزهایی از بانک مرکزی برای افزایش ۲۲ شعبه در تهران دریافت شده تا سهم بازار بانک در استان تهران ارتقا یابد. او در ادامه گفت: ۲۶ درصد نیروهای بانک در ستاد مرکزی و مدیریت شعب استان‌ها مستقرند و مابقی در شعب تا بیشترین سطح بهره‌وری در بانک حفظ شود. خوشبختانه متوسط منابع بانک وضعیت مناسبی دارد و در سال جاری ۳۴ درصد رشد را تجربه کردیم.

او درباره ترکیب مشتریان و سپرده‌ها هم توضیح داد: ۹۹.۷ درصد مشتریان حقیقی و ۰.۳ درصد حقوقی هستند. از ۳۳ میلیون سپرده ایجاد شده، ۸۲ درصد متعلق به اشخاص حقیقی و ۱۸ درصد به حقوقی است و البته برنامه بانک این است که سهم مشتریان اصناف و شرکت‌ها افزایش یابد.

مدیرعامل بانک همچنین به رشد قابل توجه خدمات غیرحضوری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵۸ درصد خدمات بانک به صورت غیرحضوری و ۴۲ درصد حضوری ارائه می‌شود. تسهیلات غیرحضوری نیز ۷۸ درصد کل پرداخت‌ها را شامل می‌شود و کاهش مدت انتظار مشتریان برای دریافت تسهیلات از دستاوردهای مهم بانک است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در پایان به وضعیت مطالبات غیرجاری اشاره کرد و گفت: تا پایان سال جاری تنها یک درصد از تسهیلات بانک غیرجاری است که بخش عمده آن مربوط به وقایع جنگ ۱۲ روزه اخیر است و اقدامات بانک برای مدیریت این بخش موفقیت‌آمیز بوده است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران همچنین اعلام کرد که میزان مطالبات غیرجاری بانک در روندی کاهشی قرار دارد و این عملکرد نسبت به سیستم بانکی کشور و حتی استانداردهای جهانی، رکورد قابل توجهی به ثبت رسانده است. او این موفقیت را نتیجه پایبندی بانک به قاعده انصاف در پرداخت تسهیلات با نرخ حداکثر ۴ درصد و اجرای دقیق اعتبارسنجی مشتریان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی دانست.

به گفته فتحعلی، بانک با استفاده از سامانه‌های هوشمند و اتصال به API سازمان‌های مختلف، اطلاعات ارائه شده توسط مشتریان را به‌صورت دقیق پردازش و رتبه اعتباری آن‌ها را محاسبه می‌کند. بر اساس این رتبه در صورت اعتبار بالای مشتری و داشتن رتبه A، حتی نیازی به اخذ سفته یا چک الکترونیکی نیست و قرارداد به‌طور مستقیم اجرا می‌شود. در مواردی که رتبه اعتباری پایین‌تر باشد، بانک از ابزارهایی مانند چک دیجیتال و سفته الکترونیکی استفاده می‌کند.

https://pvst.ir/n4y
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو