skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل فرابورس: تعامل سرمایه‌گذاران و اکوسیستم نوآوری ورود به بورس این شرکت‌ها را تسهیل می‌کند

۱۶ آذر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

مدیرعامل فرابورس یکی از چالش‌های اصلی توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان را ارتباط و تعامل محدود سرمایه‌گذاران و اکوسیستم نوآوری دانست. از نظر او با توجه به شکاف موجود میان ظرفیت مالی صندوق‌ها و کمبود طرح‌های آماده پذیرش، تعامل و تکرار جلسات مشترک برای تقویت ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار سرمایه یک ضرورت است.

به‌گزارش روابط عمومی فرابورس، طبق گفته مدیرعامل فرابورس، محمدعلی شیرازی، سرعت آماده‌سازی شرکت‌ها برای ورود به بازار بسیار پایین است. اگر مجموعه پارک فناوری پردیس بتواند با همکاری نهادهای مالی، فرآیند آماده‌سازی و مشاوره را تقویت کند، نتیجه بسیار مطلوب‌تری حاصل خواهد شد.

شیرازی با اشاره به عملکرد بازار «نوآفرین» فرابورس گفت: درحال‌حاضر نزدیک به ۲۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در این بازار فعال هستند. بازار نوآفرین دو تابلوی دانش‌بنیان و رشد دارد. تاکنون ۳۸ درخواست پذیرش در این بازار ثبت شده که از این میان ۳۰ پرونده پذیرفته شده و در حال طی کردن مراحل اجرایی است.

مدیرعامل فرابورس، بازده شرکت‌های پذیرفته شده در این بازار را قابل‌توجه توصیف کرد. طبق گفته او ۴ نماد فعال بازار نوآفرین بازده بسیار بالاتری نسبت به میانگین بازار داشته‌اند که نشان می‌دهد بستر مناسبی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شده است.

مدیرعامل فرابورس درباره آمار و عملکرد صندوق‌های  VC فرابورس توضیح داد: اکنون از  ۲۷ صندوق  VC  فعال در فرابورس ۶ صندوق آنها PE هستند و مجموعا حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه تعهدشده دارند. اما فقط ۱۸۰۰ میلیارد تومان آن مورد استفاده قرار گرفته است. یعنی صندوق‌ها پول دارند، اما طرح‌های مناسب کم است؛ در حالی که در سمت دیگر، شرکت‌ها طرح دارند اما با کمبود منابع روبه‌رو هستند.

او همچنین اشاره کرد که علاوه‌بر این، ۶۶ صندوق در بازار فعال هستند که ماهانه بیش از هزار میلیارد تومان تأمین مالی انجام می‌دهند و ماه گذشته نیز رکورد جدیدی ثبت شد.

مدیرعامل فرابورس همچنین تاکید کرد که ظرفیت‌های جدیدی نظیر ابزارهای مالی برای طرح‌های زیر ۲۰۰ میلیارد تومان نیز وجود دارد که بدون نیاز به ضامن، در صورت توافق طرفین قابل استفاده است و می‌تواند مسیر رشد شرکت‌ها را تسهیل کند.

در نشست شرکت‌های تأمین سرمایه با حضور رئیس سازمان بورس، ارکان بازار سرمایه و مدیران پارک فناوری پردیس و مدیرعامل فرابورس ایران با ارائه گزارشی از وضعیت بازارهای مرتبط با شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان برگزار شد.

https://pvst.ir/n3h

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو