skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

انویدیا ۵۰۰ میلیون دلار در استارت‌آپ خودران بریتانیایی سرمایه‌گذاری می‌کند

۲۹ شهریور ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

انویدیا ۵۰۰ میلیون دلار در استارت‌آپ بریتانیایی Wayve که در زمینه فناوری خودران فعالیت دارد، سرمایه‌گذاری می‌کند. این شرکت نوپا در حوزه فناوری خودروهای خودران با رویکردی متفاوت نسبت به رقبا در حال توسعه نسل جدید سیستم‌های رانندگی خودکار است. این اقدام بخشی از تعهد ۲ میلیارد پوندی (۲.۶ میلیارد دلار) انویدیا برای تقویت اکوسیستم هوش مصنوعی بریتانیا است.

به گزارش پیوست به نقل از تک‌کرانچ، شرکت Wayve تایید کرده است که براساس تفاهم‌نامه اولیه با شرکت انویدیا،‌ بررسی این سرمایه‌گذاری در دستور کار قرار گرفته است. این تعهد احتمالی در دور جدید تأمین مالی شرکت (سری D) انجام خواهد شد. انویدیا پیش‌تر نیز در دور تامین مالی سری C این استارت‌آپ که در ماه مه ۲۰۲۴ و به ارزش ۱.۰۵ میلیارد دلار به پایان رسید، مشارکت کرده بود.

الکس کندال، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل Wayve، بدون اشاره به زمان دقیق نهایی شدن دور جدید سرمایه‌گذاری گفت که شرکت «به‌سرعت در مسیر تکمیل این مرحله حرکت می‌کند.» او تاکید دارد که مشارکت انویدیا نقش مهمی در توسعه فناوری این استارت‌آپ داشته و همکاری از سال ۲۰۱۸ تاکنون ادامه یافته است.

رویکردی متفاوت Wayve نسبت به فناوری خودران

شرکت Wayve که از سال ۲۰۱۷ فعالیت خود را آغاز کرده است، با رویکردی مبتنی بر شبکه‌های عصبی و یادگیری داده‌محور به جای اتکا بر نقشه‌های با دقت بالا یا قوانین ثابت، توانسته توجه سرمایه‌گذاران و خودروسازان را جلب کند. این شرکت معتقد است خودروها می‌توانند تنها با داده، رانندگی را «یاد بگیرند»، مشابه شیوه‌ای که انسان‌ها در طول تجربه رانندگی می‌آموزند.

این روش به ویژه برای تولیدکنندگان خودرو جذابیت دارد، زیرا این فناوری وابسته به سنسورهای خاص یا نقشه‌های از پیش آماده نیست و می‌تواند تنها با دوربین‌ها و رادارهای موجود در خودروها فعالیت خود را انجام دهد. سیستم Wayve از داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط این سنسورها برای تصمیم‌گیری‌های لحظه‌ای استفاده می‌کند.

این استارت‌آپ قصد دارد محصول خود را که «Embodied AI» نام دارد، در اختیار خودروسازان و شرکت‌های فناوری دیگر قرار دهد. فناوری Wayve هم شامل سیستم‌های کمک‌راننده با نظارت انسانی (Eyes-On) است و هم رانندگی کاملا خودکار بدون نیاز به راننده (Eyes-Off) را شامل می‌شود.

همکاری نزدیک با انویدیا

شرکت Wayve از سال ۲۰۱۸ همکاری نزدیکی با انویدیا داشته است. نسل دوم پلتفرم رانندگی خودکار این شرکت که در خودروهای آزمایشی Ford Mach E نصب شد، از پردازنده‌های گرافیکی انویدیا استفاده می‌کنند. این هفته Wayve از نسل سوم پلتفرم خود رونمایی کرد؛ سیستمی که از کیت توسعه خودروی خودران انویدیا با نام Drive AGX Thor استفاده می‌کند. این نسل جدید امکان ارائه سیستم‌های کمک‌راننده پیشرفته بدون نیاز به راننده و حتی ویژگی‌های سطح ۴ خودران را در جاده‌ها و خیابان‌های شهری فراهم می‌کند.

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، که این هفته به بریتانیا سفر کرده بود، با ابراز تمایل به سرمایه‌گذاری بیشتر در Wayve گفت: «شرکت بعدی یک تریلیون دلاری، شما خواهید بود.» در ویدئویی که به‌زودی منتشر می‌شود، هوانگ اولین تجربه رانندگی خود با یک خودروی مجهز به فناوری Wayve در خیابان‌های لندن را با استفاده از کیت توسعه Thor که شخصا به مدیرعامل Wayve اهدا شده است را به اشتراک گذاشته.

کندال در این باره گفت: «ما او را از هتلش برداشتیم و در خیابان‌های شلوغ مرکز لندن، از جمله میدان هاید پارک رانندگی کردیم. تجربه فوق‌العاده‌ای بود و خوشحال بودم که می‌توانستم نشان دهم چطور در تمام این سال‌ها فناوری خود را بر بستر پلتفرم انویدیا ساخته‌ایم.»

با توجه به سرعت پیشرفت و حمایت مالی انویدیا، انتظار می‌رود Wayve به یکی از بازیگران کلیدی صنعت خودروهای خودران تبدیل شود و رقابتی جدی برای شرکت‌هایی مانند تسلا، گوگل و اوبر از بریتانیا رقم بخورد.

 

https://pvst.ir/mcz

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو