skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: اختلال‌های پس از جنگ برطرف شود

۱۳ شهریور ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد باید با ایجاد داشبورد عمومی و ارائه وضعیت کیفیت، شبکه به‌صورت شفاف تقویت شود تا همه دست‌اندرکاران ارائه سرویس به مردم در برابر عملکرد خود پاسخگو باشند. او همچنین گفت در پی جنگ و شرایط پس از آن و همچنین پاره‌ای از اختلال‌ها، کیفیت سرویس‌های تلفن همراه و اینترنت سیار تحت تأثیر قرار گرفته است که باید برای برطرف کردن آن تدابیر لازم انجام شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز پنج‌شنبه، ۱۳ شهریورماه جلسه نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با حضور سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از معاونان ستادی برگزار شد.

وزیر ارتباطات گفت: اقدامات، تلاش‌ها و فعالیت‌های مجموعه رگولاتوری زمانی مؤثر است که مردم آن را لمس کرده و اثر مثبت آن را در زندگی روزمره خود احساس کنند. اگر چنین احساسی وجود نداشته باشد، به معنی آن است که در فرایند اقدامات انجام‌شده اشکالی وجود دارد که باید بررسی و بازنگری شود.

او افزود: در پی جنگ و شرایط پس از آن و همچنین پاره‌ای از اختلال‌ها، کیفیت سرویس‌های تلفن همراه و اینترنت سیار تحت تأثیر قرار گرفته است که باید برای برطرف کردن آن تدابیر لازم انجام شود.

به گفته هاشمی در شرایط فعلی، اهمیت توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری بیش از پیش است و باید اجرای آن به‌صورت جدی‌تر پیگیری شود.

هاشمی با تأکید بر پاسخگویی درست و دقیق به شکایات کاربران تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت خوبی برای پاسخگویی رگولاتوری در شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده است اما این موضوع باید با ایجاد داشبورد عمومی و ارائه وضعیت کیفیت شبکه به‌صورت شفاف تقویت شود تا همه دست‌اندرکاران ارائه سرویس به مردم در برابر عملکرد خود پاسخگو باشند.

وزیر ارتباطات تشریح کرد: با پیشرفت فناوری و تغییرات آن، باید تنظیم‌گری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌صورت متمرکز انجام شود و در این مسیر از تجربه سایر کشورها نیز استفاده شود.

حمید فتاحی، قائم‌مقام وزیر در امور ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم گزارشی از برنامه‌ها و پروژه‌های در دست اجرا از جمله توسعه فیبر نوری با رویکرد اتصال کاربران، بازآرایی نامبرینگ، ساماندهی کدهای خدماتی، رگولاتوری حوزه IT، تدوین مقررات مرتبط با اپراتورهای هوش مصنوعی و اینترنت اشیا ارائه کرد.

او همچنین به پیگیری موضوع کیفیت شبکه در قالب برگزاری جلسات منظم «کارگروه ویژه کیفیت شبکه»، احصای چالش‌های این حوزه و برنامه‌ریزی برای رفع آن در قالب اقدامات درون‌سازمانی و برون‌سازمانی اشاره کرد.

سلسله نشست‌های «پنج‌شنبه‌های نظارتی» به‌صورت مستمر هر هفته برگزار می‌شود و طی آن، عملکرد مجموعه‌های مختلف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور سید ستار هاشمی و تیم تخصصی او مورد بررسی کارشناسی قرار می‌گیرد.

https://pvst.ir/m8c

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو