skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

سم آلتمن در جلسه پرسش‌وپاسخی با کاربران ردیت،وعده اصلاح GPT-5 را داد

۱۸ مرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

در جریان یک نشست پرسش و پاسخ (AMA) در شبکه اجتماعی ردیت، سم آلتمن، مدیرعامل اوپن‌ای‌آی، به همراه اعضای کلیدی تیم GPT-5 با پرسش‌های متعدد کاربران درباره نسخه جدید مدل هوش مصنوعی این شرکت و درخواست برای بازگرداندن نسخه قبلی، GPT-4o، روبه‌رو شدند.

به گزارش پیوست به نقل از تک‌‌کرانچ، مدل جدید شرکت اوپن‌ای‌آی به شکل هوشمند و از طریق مسیردهی خودکار تمام مدل‌های پیشین استدلال‌محور با سرعت پایین و مدل زبانی پرسرعت این شرکت را در زیر یک چتر قرار می‌دهد و بسته به درخواست کاربر تصمیم می‌گیرد که با استفاده از کدام روش بهترین پاسخ را ارائه کند.

این قابلیت که «مسیردهی فوری» نام دارد بسته به نوع درخواست، تصمیم می‌گیرد از کدام مدل برای پاسخ‌گویی استفاده شود. با این حال، شماری از کاربران در این گفت‌وگو اعلام کردند که عملکرد GPT-5 نسبت به نسخه پیشین یعنی 4o ضعیف‌تر است و این مدل نسبت به نسخه پیشین احمق‌تر شده است.

آلتمن دلیل این مسئله را اختلال در عملکرد روتر هنگام آغاز عرضه مدل عنوان کرد و گفت: «از امروز GPT-5 هوشمندتر به نظر خواهد رسید. دیروز یک مشکل جدی داشتیم و سوئیچر خودکار برای بخش مهمی از روز از کار افتاده بود و نتیجه این شد که GPT-5 بسیار احمق‌تر به نظر می‌رسید. ما همچنین در حال مداخله‌هایی درمورد مرزبندی تصمیم‌گیری هستیم که باعث می‌شود در موارد بیشتری مدل مناسب‌تر را انتخاب کند. ما اینکه کدام مدل در حال پاسخ به سوال است را شفاف‌تر خواهیم کرد.»

با این حال از آنجایی که بسیاری از کاربران حاضر در AMA به‌طور جدی خواستار بازگرداندن GPT-4o، حداقل برای مشترکان نسخه Plus بودند، آلتمن اعلام کرد که این درخواست را حداقل مورد بررسی قرار خواهد داد. او نوشت: «ما در حال بررسی این مساله هستیم که بگذاریم کاربران اشتراک پلاس همچنان از 4o استفاده کنند. ما سعی داریم داده‌های بیشتری را درمورد مزایا و معایب این تصمیم جمع‌آوری کنیم.» او همچنین وعده داد که سقف استفاده ماهانه برای مشترکان Plus دو برابر خواهد شد تا فرصت بیشتری برای آزمایش و تطبیق با مدل جدید داشته باشند.

در خلال این نشست، یکی از موضوعات جالب توجه، اشتباه بزرگ در نموداری بود که برای معرفی GPT-5 استفاده شد و به «chart crime» شهرت یافته است. هرچند آلتمن در جلسه AMA به این موضوع نپرداخت، پیش‌تر در شبکه اجتماعی ایکس آن را «یک اشتباه بزرگ» توصیف کرده بود. این خطا باعث شد کاربران شوخی‌هایی درباره استفاده از هوش مصنوعی برای تهیه نمودار در ارائه‌های شرکتی مطرح کنند.

در این نمودار نمره بنچ‌مارک پایین‌تر در یک ستون بسیار بلند به نمایش درآمده بود تا حداقل از لحاظ دیداری نمره بسیاری بیشتری برای GPT-5 برداشت شود. کاربران همچنین اعلام کردند که تبدیل داده به یک جدل «یکی از نمونه‌های خوب از ناتوانی GPT-5 است.»

با این حال آلتمن در پایان وعده داد تا موضوعاتی که بیشترین نگرانی را برای کاربران به دنبال داشته برطرف کند. او در پایان این جلسه پرسش و پاسخ گفت: «ما همچنان به کار روی پایدارتر کردن شرایط ادامه می دهیم و به بازخوردها گوش خواهیم داد.»

 

https://pvst.ir/lz1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو