skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بانکینو مبلغ وام سازمانی خود را به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش داد

۲۵ تیر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

نئوبانک بانکینو، تسهیلات سازمانی خود را تا مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان افزایش داد. طبق اعلام بانکینو پرسنل سازمان‌ها نیازی به ارائه وثیقه برای دریافت این وام ندارند.

به گزارش روابط عمومی بانکینو، در طرح تسهیلات سازمانی بانکینو شرکت‌ها و نهادها این امکان را خواهند داشت تا بدون درگیر کردن منابع مالی داخلی و  بدون نیاز به ارائه هرگونه تضامین از سوی سازمان، امکان دریافت وام فوری را برای کارکنان خود فراهم کنند.ضمنا پرسنل سازمان‌ها نیازی به ارائه وثیقه برای دریافت وام ندارند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان بانکینو و سازمان (بدون نیاز به تضامین از سوی شرکت)، افتتاح حساب آنلاین توسط کارکنان از طریق اپلیکیشن بانکینو، واریز حقوق توسط شرکت به حساب بانکینو پرسنل و درخواست و دریافت تسهیلات به‌صورت لحظه‌ای و آنلاین از شرایط دریافت وام سازمانی بانکینو است.

تسهیلات وام سازمانی در بانکینو به دو صورت ارائه می‌شود. یکی اعتبار وامینو که تا سقف ۵۰ میلیون تومان به متقاضی ارائه می‌شود؛ مدت زمان یازپرداخت این وام یک ماهه و سود سالیانه آن ۲ درصد خواهد بود.

«وامینو اقساطی» دیگر وا سازمانی بانکینو است و سقف آن تا ۳۰۰ میلیون تومان اعلام شده است. مدت بازپرداخت وامنیو اقساطی شش،‌ دوازد و هجده‌ماه است که با توجه به میزان دریافت وام انتخاب می٬شود. سود این وام نیز تا ۲۳ درصد اعلام شده است.

 

https://pvst.ir/lqn

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو