skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مشکلات استارت‌آپ‌های سلامت دیجیتال هرگز حل نشده، بلکه بیشتر شده است

سمانه سمیع تحریریه

۱۷ تیر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

فعالان حوزه سلامت دیجیتال معتقدند گرچه به ظاهر شرایط جنگی تمام شده اما شرایط مبهم در کسب و کارهای این حوزه ادامه دارد. آنها می‌گویند سنگ‌اندازی‌ها نهادهای قانون‌گذار تا کنون باعث شده نه تنها مشکلات استارت‌آپ‌های سلامت دیجیتال حل نشود، حتی بیشتر هم بشود.

به گزارش پیوست، در نشست تخصصی «استراتژی کسب و کارهای سلامت در شرایط جنگی» به موضوع شرایط استارت‌آپ‌های سلامت دیجیتالی در ایران پرداخته شد و مهرشاد تیموری هم‌بنیان‌گذار استارت‌آپ بقراط به بی‌برنامگی در حوزه سلامت دیجیتال در ایران اشاره کرد.

تیموری گفت: هرگز مشکلات حوزه سلامت دیجیتال حل نشده است و اگر به گذشته تا کنون برگردیم متوجه می‌شویم که مسائل و مشکلات این حوزه هر روز بیشتر از گذشته شده است. تیموری در ادامه به ضعف ساختاری در نظام پزشکی ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه اشکالات زیادی در سیستم پزشکی و دارویی ایران وجود داشته که حالا برخی از پزشکان متاسفانه قداست امر پزشکی و سلامت انسان‌ها را فراموش کرده‌اند و مسائل مالی را در اولویت خود قرار داده‌اند.

جنگ تمام شده اما شرایط ابهام ادامه دارد

پریسا امام وردیلو دبیر نشست و روزنامه نگار و کارشناس اکوسیستم سلامت هم از تفاوت‌های شرایط پساجنگ در حوزه سلامت دیجیتال صحبت کرد و احمد طاهرخانی بنیان‌گذار هومکا هم  به موضوع سنگ‌اندازی‌هایی که توسط سازمان تامین اجتماعی انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: شرایط جنگی به کنار، ما به نوعی همیشه در چالش قرار داریم و در جنگ هستیم. هر بار که کمپینی برگزار می‌کنیم با سنگ‌اندازی‌های تامین اجتماعی کارمان متوقف می‌شود و عملا به نتیجه مطلوبی نمی‌رسیم. در حالی که در جهان مگالب‌ها در حال فعالیت هستند اینجا به متحجرانه‌ترین شکل ممکن با آزمایشگاه‌های آنلاین برخورد می‌شود.
امین دولتی‌ هم‌بنیان‌گذار استارت‌آپ حال هم به اهمیت زمان در فناوری اشاره کرد و گفت دیگر زمان شوخی با کسب و کارهای فناور نیست. اینکه ما در چه فاصله زمانی از یک نقطه به نقطه دیگر می‌رسیم بسیار مهم است. دیگر اینکه بالاخره می‌رسیم مطرح نیست مهم زمان آن است. بله درست است فناوری راه خود را پیدا می‌کند، اما خطر عقب ماندن تهدیدی جدی در این حوزه است.
صادق شفائی رئیس هیئت مدیره گروه سرمایه‌گذاری پیشگامان سلامت هم گفت: چشم اندازها در سلامت دیجیتال باید  باز تعریف شوند و محمد رضا زاهدی مدیر عامل گروه سرمایه گذاری پیشگامان سلامت هم گفت: این روزها بخش خصوصی و بخش نوآور بیش از همیشه نیاز به هم اندیشی و شبکه سازی دارد. من معتقدم بالاخره پزشکان هم از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و این موج همه را با خود همراه می‌کند.

https://pvst.ir/loo
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو