skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بازپرداخت اقساط کاریزماوام یک ماه به تعویق افتاد

۸ تیر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۱ دقیقه

گروه مالی کاریزما، به‌منظور همراهی با مشتریان در شرایط فعلی قسط اول «کاریزما وام» را از حساب کاربران کسر نخواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی گروه مالی کاریزما، براین اساس، مدت زمان بازپرداخت اقساط تمام افرادی که تا تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴ «کاریزماوام» دریافت کرده‌اند تا یک ماه تمدید شده و شروع بازپرداخت اقساط پس از یک ماه تأخیر و بدون دریافت جریمه یا بهره اضافه انجام خواهد شد.

بنابراین افراد نیازی به پرداخت قسط اول خود در موعد مقرر را نخواهند داشت و مبلغ قسط اول از دارایی موجود در طرح‌شان تا ماه بعدی کسر نمی‌شود.

کاریزما وام نوعی تسهیلات نقدی است که به پشتوانه سرمایه‌گذاری کاربران در طرح‌های کاریزما ارائه می‌شود. این وام بدون نیاز به ضامن، چک یا سفته و از طریق یک فرآیند کاملاً آنلاین در اپلیکیشن کاریزما در کوتاه‌‍ترین زمان ممکن در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته و افرادی که در طرح‌های نقره، طلا یا ملک کاریزما سرمایه‌گذاری کرده‌اند، می‌توانند متناسب با ارزش دارایی خود، وام نقدی ۳و ۶ ماهه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان دریافت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کاریزما وام و دریافت آن به سایت کاریزما مراجعه کنند.

https://pvst.ir/li1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو