skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بانک مرکزی: تمام زیرساخت‌ها و شبکه‌ بانکی پایدار است

۲۷ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد تمام زیرساخت‌های بانکی و پرداختی در شبکه بانکی پایدار است و همچنین تمام شعب بانک‌ها در سراسر کشور با ظرفیت کامل در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

به گزارش پیوست، امروز (۲۷خردادماه) رئیس کل بانک مرکزی با حضور سرزده در برخی شعب بانکی در سطح شهر تهران، ضمن بررسی روند ارائه خدمات به مردم از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، نحوه ارائه خدمات بانکی و عملکرد خودپردازها و شعبات قرار گرفت.

بنا به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی محمدرضا فرزین در این بازدید با کارکنان، مدیران شعب و مشتریان به گفت‌وگو پرداخت و بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مشتریان تأکید کرد.

فرزین در این بازدید نسبت به برخی موضوعات مطرح شده از سوی مشتریان  از جمله قطعی سامانه استعلام‌ها ضمن پیگیری فوری، دستورات لازم را صادر کرد.

همچنین مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا از فعالیت شعب بانک‌ها در سراسر کشور خبر داد و گفت: تمامی شعب بانک ها در سراسر کشور با توجه به ظرفیت نیروی شاغلی که برای آنها تعریف شده، باز بوده و در حال ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان هستند.

قمری‌وفا درباره وضعیت پایداری شبکه بانکی و زیرساخت‌های پرداخت عنوان کرد: تمامی زیرساخت‌ها و شبکه بانکی پایدار بوده و همه خدمات بانکی نیز از جمله، ساتنا، پایا و دیگر خدمات، طبق روال عادی درحال ارائه خدمت به مردم کشورمان هستند.

بر اساس گزارش بانک مرکزی می‌توان نتیجه گرفت تمام خدمات حضوری و غیرحضوری شبکه بانکی و پرداختی پایدار بوده و خدمت‌رسانی برای مردم طبق روال عادی در حال انجام است.

https://pvst.ir/ldj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو