skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صفحه اینستاگرام خانومی به دستور مقام قضایی از دسترس خارج شد؛ خانومی بیانیه داد

سمانه سمیع تحریریه

۱۴ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

صفحه اینستاگرام خانومی به دستور مقام قضایی از دسترس خارج شده است و خانومی در اطلاعیه‌ای عنوان کرده است انتشار محتوای مذکور با نیت جریحه‌دار کردن افکار عمومی نبوده است و آنها هم‌اکنون در تعامل با نهاد ذی‌ربط برای رفع این مشکل هستند.

به گزارش پیوست، شب گذشته(۱۳ خرداد ۱۴۰۴) صفحه اینستاگرام خانومی به دستور مقام قضایی از دسترس خارج شد.

حالا خانومی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است هم‌اکنون در تعامل با نهاد ذی‌ربط در تلاش برای رفع این مشکل هستند.

در ابتدای این بیانیه آمده است:به اطلاع می‌رسانیم که صفحه رسمی اینستاگرام خانومی با بیش از ۱.۴ میلیون دنبال‌کننده، به دستور مقام قضایی و در پی انتشار ویدیوی تولد ۱۱ سالگی این برند، به‌صورت موقت از دسترس خارج شده است.

خانومی، به‌عنوان بزرگ‌ترین پلتفرم تخصصی در حوزه زنان کشور با بیش از ۳ میلیون کاربر و حدود ۵۰۰ نفر نیروی انسانی، همواره بر رشد، توانمندسازی و ارتقای جایگاه زنان در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران تأکید داشته است.

در ادامه آمده است: در کمال احترام به دغدغه‌های فرهنگی و قانونی، تأکید می‌کنیم که انتشار محتوای مذکور با نیت جریحه‌دار کردن افکار عمومی نبوده است و‌ خانومی ویدئو را از صفحه اینستاگرام خود حذف کرده بود. ولی با وجود حذف ویدئو، چنین رویکردهایی مثل توقیف و قطع راه‌ها‌ی ارتباطی مشتریان یک کسب‌وکار، قطعا پیامدهایی منفی برای فضای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی و اعتماد عمومی به حوزه تجارت الکترونیک به همراه خواهد داشت.

در پایان این اطلاعیه نیز آمده است خانومی هم‌اکنون در تعامل با نهادهای ذی‌ربط، در حال پیگیری برای رفع مشکل پیش‌آمده است.

فعالیت‌های ما برای انجام تعهدات و ارسال سفارش‌های مشتریان بدون وقفه ادامه دارد و همچنان متعهد به ارائه خدمات در هر شرایطی هستیم.

None
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو