skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل کیپا: پرداخت امن دغدغه خرید از کسب‌وکارهای خرد را برطرف می‌کند

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

مدیرعامل کیپا در رویداد ۷ سالگی این پلتفرم در مورد معماری و هویت جدید این برند اعلام کرد از این به بعد کیپا در سه خط کسب‌وکاری شامل کیپاپی، کیپاپرو و کیپاپلاس برای رفع دغدغه‌های موجود در حوزه‌هایی مانند خرید اعتباری و پرداخت امن فروشگاه‌های اینستاگرام، پیگیری و مشاوره حقوقی به کسب‌وکارها و همچنین سرمایه‌گذاری هوشمند فعالیت خواهد داشت.

به گزارش پیوست، علیرضا شفیعی مدیرعامل کیپا با اشاره به دو خط کسب‌وکاری اصلی کیپا در ۷ سال گذشته که شامل خرید اعتباری و توسعه سرویس BNPL در کنار زیرساخت لندتک به صورت وایت لیبل گفت: این دو خدمت امروزه به بلوغ رسیده‌اند و امروزه کیپا از یک مجموعه تک برند نیازمند یک معماری و هویت جدید است.

شفیعی در این مورد اعلام کرد: سرویس BNPL و خرید اعتباری کیپا تحت عنوان کیپا پی (Keepa pay) فعالیت می‌کند. همچنین ارائه زیرساخت لندتک تحت عنوان کیپا پرو (Keepa pro) ادامه می‌دهد. اما دیگر خدمت کیپا که برای ارائه خدمات هوشمند سرمایه‌گذاری به عنوان کیپا پلاس (Keepa plus) فعالیت می‌کند.

مدیرعامل کیپا با اشاره به دغدغه کاربران در خرید از فروشگاه‌های اینستاگرامی گفت: این دغدغه همواره وجود دارد که در صورت خرید از یک فروشگاه اینستاگرامی آیا کالا ارسال خواهد شد؟ امروز خرید اعتباری می‌تواند یک پرداخت امن را رقم بزند. به این صورت که بعد از خرید و دریافت کالا پرداخت انجام می‌شود.

همچنین به گفته شفیعی، از دغدغه‌های کسب‌وکارها و سازمان‌ها موضوعات حقوقی و پیگیری ضمانت‌های دریافت شده است که در این زمینه کیپا با ارائه مشاوره حقوقی و سرویس وصول مطالبات، بیمه اعتباری و جمع‌آوری چک را برای کسب‌وکارها انجام می‌دهد.

مدیرعامل کیپا در مورد کیپاپلاس گفت: نگاه ما در کیپاپلاس یک دستیار هوشمند سرمایه‌گذاری است با این تفاوت که با اعتبار می‌تواند سرمایه‌گذاری را انجام دهد. به این ترتیب امکان سرمایه‌گذاری در دارایی‌های بزرگی مانند خرید مسکن در کشور ایجاد می‌شود که شاید از خیلی از طبقات جامعه دور باشد. همچنین دریافت اعتبار مبنتی بر توثیق دارایی از جمله برنامه‌های کیپا در یک سال آینده است.

او در مورد دیگر برنامه‌های کیپا گفت: تمرکز ویژه بر حوزه رتبه‌بندی و امتیازدهی به عنوان یک خدمت، رفتن ارائه خدمت وایت‌لیبل کیپا به سمت (sme banking) بانکداری کسب‌وکارهای کوچک و متوسط خواهد رفت چراکه امروزه ۷۰ درصد خدمات بانکی کشور به کسب‌وکارها و بنگاه‌های بزرگ داده می‌شود و کسب‌وکارهای کوچک از بسیاری از خدمات محروم هستند. همچنین با دو نهاد خارج از ایران در عراق و ترکیه برای توسعه خدمات اعتباری وارد مذاکره شده‌ایم تا تجربه خود را به این بازارها انتقال دهیم.

کیپا؛ از ایده تا ارائه خدمات به بخشی که سهمی در سیستم بانکی ندارند

علیرضا شفیعی مدیرعامل کیپا در این رویداد با اشاره به تقاضای بازار برای ایجاد امکان خرید اقساطی خدمات دندان‌پزشکی در سال ۹۵ و همچنین نبود مفهوم کارت اعتباری در کشور، این نیاز را شکل‌دهنده ایده کیپا اعلام کرد که در نهایت در سال ۹۷ کار خود را آغاز کرد.

به گفته او، در فرودین ۹۷ کیپا با ۳ مرکز دندان‌پزشکی کار خود را آغاز کرد که این عدد در سال ۹۸ به بیشتر از ۲۵۰ مرکز شامل ۷۰ هزار خدمت دندان‌پزشکی در کشور رسید. شفیعی با اشاره به شیوع کرونا در اسفند ۹۸ گفت: فعالیت دندان‌پزشکی‌ها و دیگر اصناف متوقف شد که این موضوع سوالی ایجاد کرد که چرا تنها خدمات دندان‌پزشکی ارائه دهیم؟

اولین کیف پول خرید اعتباری در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به گفته مدیرعامل کیپا در سال ۹۹ ایجاد شد. همچنین به گفته او، ادامه این روند و استقبال شکل گرفته نشان داد سبک زندگی اعتبار یک رویا نیست، دغدغه است. به همین دلیل کیپا در سال ۱۴۰۰ باتوجه به شبکه‌ای که ایجاد کرده بود توانست خدمات خود را به ۱۴ رسته توسعه دهد.

علیرضا شفیعی معتقد است سال ۱۴۰۰ نقطه عطفی برای کیپا بود چراکه بیشتر از ۱۰۰ سازمان به این مجموعه اضافه شدند و ارائه خدمات در سراسر کشور و برای تمامی سنین ممکن شد. با این حال ارائه زیرساخت کیپا به دیگر سازمان‌ها در راستای اجرای ایده سبک زندگی اعتباری دیگر اتفاق این سال بود. به این ترتیب برای اولین بار زیرساخت خرید اعتباری توسط یک شرکت خصوصی به یک بانک ارائه شد که در ادامه این موضوع در سراسر کشور ایجاد شد.

به گفته مدیرعامل کیپا، در سال ۱۴۰۱ دو بانک و سه صندوق بزرگ کشور با بیشتر از یک میلیون نفر جمعیت در کنار دیگر کسب‌وکارها از زیرساخت‌ وایت لیبل کیپا برای خرید اعتباری استفاده کردند. این موضوع در سال ۱۴۰۲ به بیشتر از ۱۰۰ سازمان بزرگ کشور و هشت بانک افزایش پیدا کرد. همچنین بیشتر از ۵۰ کسب‌وکار از کیپا زیرساخت خرید اعتباری گرفتند و توانستند با برند خودشان این امکان را فراهم کنند.

شفیعی در مورد مسیر کیپا در سال ۱۴۰۳ گفت: این سال برای کیپا تبلور یک رویا بود چراکه توانستیم از مرز ۴ میلیون کاربر عبور کنیم. در این سال ریزساخت وایت‌لیبل کیپا بازآفرینی شد تا مغازه‌ها و سازمان‌های کوچک هم بتوانند با برند خودشان این امکان را فراهم کنند.

به گفته او، امکان دریافت زیرساخت وایت‌لیبل کیپا امروزه تنها در ۱۵ روز فراهم شده است. عددی که در سال ۱۴۰۳ یک ماه و نیم زمان نیاز داشت.

بازه سنی کاربران کیپا به گفته شفیعی از ۲۲ تا ۷۶ سال است که ماهانه برای هر کاربر ۵ میلیون تومان تخصیص اعتبار صورت می‌گیرد. این در حالی است که به گفته او، نرخ نکول کیپا کمتر از نیم درصد بوده است. شفیعی حجم خرید اعتباری کیپا در ۷ سال گذشته را ۳۰ همت با ۱۵ میلیون اعلام کرد که شامل ۱۶ هزار نقطه دسترسی در کشور می‌شود.

https://pvst.ir/lax

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو