skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ازکی وام برای ارائه اعتبار خدمات، تفاهم سه جانبه امضا کرد

۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

شرکت افرا سرمایه دیجیتال (ازکی‌وام)، کارگزاری اندیشه و بینش پیشرو و شرکت توسعه خدمات نوین بی‌نهایت (لونا)، تفاهم‌نامه شروع همکاری سه‌جانبه‌ای در زمینه توثیق صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای ارائه اعتبار خرید کالا و خدمات امضا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی ازکی‌وام، براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه، متقاضیان دریافت اعتبار خرید کالا و خدمات از ازکی‌وام و لونا، در صورت دارا بودن صندوق سرمایه‌گذاری سهامی و قابل معامله در بورس (ETF) نزد کارگزاری اندیشه و بینش پیشرو، می‌توانند دارایی‌های خود را به عنوان وثیقه اقساط بازپرداخت ثبت کرده و بدون نیاز به نقد کردن دارایی‌هایشان، به اعتبار خرید کالا و خدمات دست یابند. این مدل همکاری در پاسخ به نیاز روزافزون کاربران به راهکارهای تامین مالی غیرمستقیم و حفظ سرمایه‌گذاری‌ها طراحی شده است.

بیش از ۲۵ میلیون کد بورسی در کشور صادر شده و حجم سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سهامی به رقمی بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. این حجم از دارایی‌ها ظرفیت بی‌سابقه‌ای برای توسعه اعتبارات خرد و کلان در اقتصاد ایران فراهم کرده است. بهره‌برداری از این ظرفیت به عنوان پشتوانه اعتباری می‌تواند نقش مهمی در رونق بازار مصرف و تسهیل دسترسی به خدمات مالی ایفا کند.

محمدمهدی مومنی، مدیرعامل ازکی‌وام، با بیان اینکه نوآوری در خدمات مالی یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور است، گفت: «ازکی‌وام همواره در تلاش بوده است با به‌کارگیری مدل‌های جدید اعتباری، مسیر دسترسی افراد به اعتبار خرید کالا را کوتاه‌تر و امن‌تر کند. این همکاری سه‌جانبه، الگویی کارآمد از هم‌افزایی میان بازار سرمایه و بازار اعتبار ایجاد کرده و می‌تواند سهم بسزایی در رونق کسب‌وکارهای خرد و متوسط و افزایش قدرت خرید کاربران داشته باشد.»

علیرضا حسین‌پور، مدیرعامل کارگزاری اندیشه و بینش پیشرو، نیز با تاکید بر اهمیت حفظ منابع مالی سرمایه‌گذاران در عین تامین نیازهای اعتباری آن‌ها توضیح داد: «سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سهامی، یکی از بهترین شیوه‌های مدیریت دارایی در اقتصاد امروز است. اکنون با فراهم شدن امکان توثیق این دارایی‌ها برای اخذ اعتبار خرید کالا و خدمات، سرمایه‌گذاران بدون نیاز به فروش دارایی‌ها و واحدهای سرمایه‌گذاری خود می‌توانند از ارزش افزوده دارایی‌های‌شان بهره ببرند. این اقدام، علاوه بر پشتیبانی از کاربران، به حفظ پایداری و رشد بازار سرمایه نیز کمک می‌کند.»

میثم عرب‌آبادی، رئیس هیات‌مدیره شرکت لونا، نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از این همکاری اشاره کرد: «در لونا همواره بر توسعه خدمات مالی نوین با رویکرد کاربرمحور تمرکز کرده‌ایم. امروز با همکاری ازکی‌وام و کارگزاری اندیشه و بینش پیشرو، بستری فراهم شده است که در آن کاربران بدون پیچیدگی‌های سنتی می‌توانند با توثیق دارایی‌های معتبر خود، به شیوه‌ای سریع و امن به اعتبار خرید کالا و خدمات مورد نیاز دست یابند. این همکاری، الگویی برای همگرایی نهادهای مالی سنتی و فناوری‌محور در کشور خواهد بود.»

این همکاری گامی استراتژیک در جهت توسعه ابزارهای مالی نوآورانه، افزایش شمول مالی، حمایت از سرمایه‌گذاران خرد و ایجاد فرصت‌های اعتباری گسترده‌تر در بازار سرمایه ایران به شمار می‌رود.

https://pvst.ir/kyw

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو