هایوب در انتظار تعلیق پروانه UNSP
هایوب مدتی است خواستار تعلیق پروانه UNSP خود شده اما هنوز توافقی میان این شرکت…
۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۱ دقیقه
آسیاتک در فروردین ماه ۱۴۰۴ از بخش ارائه خدمات اینترنتی، بیش از ۱۴۸ میلیارد تومان درآمد کسب کرد. درآمد این شرکت در ماه نخست از سال جدید بالغبر ۲۴۵ میلیارد تومان اعلام شده است.
بهگزارش پیوست، شرکت آسیاتک در فروردین ماه ۱۴۰۴ از سه بخش خدمات فناوری اطلاعات، خدمات اینترنتی و فروش کالا مجموعا به درآمد ۲۴۵ میلیارد و ۵۸۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی رسید.
طبق صورتمالی منتشر شده از سمت آسیاتک روی سامانه کدال، میزان مبلغ حاصل شده از ارائه خدمات فناوری اطلاعات تنها در یک ماه برابر است با ۹۰ میلیارد و ۲۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان.
این شرکت بیش از ۷ میلیارد تومان از فروش کالا در فروردین سال جاری بهدست آورده است.
درآمد حاصل از ارائه خدمات اینترنتی آسیاتک در این مدت زمان مذکور، بیش از ۱۴۸ میلیارد و ۳۷۱ میلیون تومان است.
درآمد شناسایی شده آسیاتک تا پایان سال مالی منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ نزدیک به ۳هزار میلیارد تومان گزارش شده است.