درآمد شرکت پویا در سال ۱۴۰۳ به حدود ۲۸۰ میلیارد تومان رسید
درآمد شرکت پویا از فروش و توسعه نرمافزار و سختافزار و همچنین پشتیبانی در سال…
۲۳ فروردین ۱۴۰۴
۱۹ فروردین ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
درآمد حاصل از دریافت کامزد شاپرک بهپرداخت ملت در اسفندماه ۱۴۰۳ بیش از ۲۱۴ میلیارد تومان اعلام شده است.
به گزارش پیوست، درآمد شرکت بهپرداخت ملت در ماههای پایانی سال ۱۴۰۳ از بخش دریافت کارمزدهای شاپرک بیش از فروش شارژ بوده است. میزان شارژ فروخته شده در اسفندماه ۱۴۰۳ توسط بهپرداخت ملت معادل ۲۱۲ میلیارد و ۲۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. در حالی که در همین مدت، درآمد بهپرداخت ملت از محل کارمزد شاپرک بیش از ۲۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عنوان شده است.
طبق گزارش منتشر شده از بهپرداخت ملت روی سامانه کدال، علت این اتفاق نیاز بازار و افزایش تعداد تراکنشهای خرید انجام شده در روزهای پایانی سال قلمداد شده است.
بهپرداخت ملت در اسفندماه ۱۴۰۳ حدود ۵۸۰ میلیارد تومان درآمدزایی کرده است.
درآمد بهپرداخت ملت تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ بالغبر ۶ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان گزارش شده است. این شرکت در زمستان ۱۴۰۳ به درآمد بیش از یک هزار و ۷۴۲ میلیارد تومانی رسید.
این شرکت در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ از محل فروش شارژ به درآمد بیش از ۳ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومانی و از بخش دریافت کارمزد شاپرک به درآمدی تقریبا ۲هزار میلیارد تومانی رسیده بود.