skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

انجمن تجارت الکترونیک تهران: دولت مقابل رفتارهای غیرقانونی و فراقانونی بایستد

۲۶ اسفند ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

انجمن تجارت الکترونیک تهران با ابراز نگرانی از موانع ایجاد شده برای کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، لغو ناگهانی جلسه پذیرش شرکت دیوار در بورس را مورد انتقاد قرار داد و خواستار شفاف‌سازی در این زمینه شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن تجارت الکترونیک تهران، هفته گذشته قرار بود جلسه پذیرش دیوار در بورس برگزار شود، اما به دلیل عدم صدور تأییدیه‌های لازم از سوی نهادهای امنیتی، این جلسه لغو شد. انجمن تجارت الکترونیک تهران با اشاره به این موضوع اعلام کرد که چنین اقداماتی مانعی جدی در مسیر رشد و توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال در کشور محسوب می‌شود.

در بیانیه این انجمن با اشاره به تغییر دولت و امید به اصلاح رویه‌های اشتباه و شکست خورده گذشته آمده است: انجمن تجارت الکترونیک تهران ضمن محکوم کردن و ابراز تاسف بابت امنیتی کردن فضای اقتصاد دیجیتال کشور، نقش دولت را در ایجاد امنیت برای فعالیت‌های اقتصادی را یادآوری می‌کند. در شرایط کنونی که وضع اقتصادی کشور و رنگ همیشه قرمز تابلوی بورس خود گویای همه چیز است، جلوگیری از ورود یکی از موفق‌ترین شرکت‌های اقتصاد دیجیتال کشور به بازار سرمایه که با درخواست و پیگیری خود مسئولان شرکت بورس در حال انجام بود، چه هدفی را دنبال می‌کند؟ برخوردهای سلیقه‌ای و فراتر از قانون برخی نهاد‌های امنیتی با کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال ابتدا سرمایه‌گذاران خارجی را فراری داد و در سالیان اخیر سرمایه‌گذاران داخلی و کارآفرینان کشور را ناامید و دلسرد کرده است.

انجمن تجارت الکترونیک تهران با طرح این پرسش که «آیا مسئولیت بورسی شدن کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال در اختیار نهادهای امنیتی است؟» هشدار می‌دهد عواقب سنگ‌اندازی در مسیر رشد اقتصاد دیجیتال گریبانگیر تمامی بخش‌های اقتصاد کشور خواهد شد و سایر صنعت‌های کشور نیز مستقیم و غیر مستقیم از این اتفاق متضرر می‌شوند. انجمن تجارت الکترونیک تهران از دولت ‌می‌خواهد در مقابل رفتارهای غیرقانونی و فراقانونی بایستد و نسبت به مانع‌سازی‌های بی‌مبنا برای ورود کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال به بورس چاره‌اندیشی کند. این نهاد صنفی، همواره بر گفت‌وگو، همکاری و تعامل همه‌جانبه با نهادهای قانون‌گذار اعلام آمادگی داشته ولی سوال اینجاست، نقطه پایان این رفتارها کجاست و چگونه می‌شود درباره آن گفت‌وگو کرد؟ امید آن است با تدبیر قوای سه‌گانه، ورود به بورس کسب و کارهای بالغ اقتصاد دیجیتال کشور تسهیل شود و بتوانیم ثمرات اقتصاد دیجیتال را از طریق مکانیزم‌های شفاف بورس به دست مردم برسانیم.

https://pvst.ir/knt

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو