گروه مالی فیروزه و نوبیتکس برای ایجاد ETF بیتکوین وارد همکاری شدند
گروه مالی فیروزه و پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس با هدف ایجاد صندوق قابل معامله در…
۲۰ اسفند ۱۴۰۳
۲۰ اسفند ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
قیمت بیتکوین در ۲۴ ساعت گذشته با حدود ۲ درصد کاهش به زیر ۸۰ هزار دلار رسید.
به گزارش پیوست، هرچند فرمان اجرایی ترامپ برای ایجاد ذخیره استراتژیک مبتنی بر ارزدیجیتال قرار بود مسیر را برای افزایش قیمت فراهم کند، اما در نهایت با واکنش منفی بازار مواجه شد. قیمت بیتکوین در ۵ روز گذشته نزولی بوده و حدود ۱۰ هزار دلار افت را تجربه کرده است و امروز به زیر ۸۰ هزار دلار سقوط کرد.
به این ترتیب با از دست رفتن سطح حمایتی ۸۰ هزار دلار، قیمت بیتکوین ضعیفترین عملکرد ۴ ماه گذشته خود را به ثبت رساند. بسیاری از معاملهگران معتقدند سطح حمایتی بعدی میتواند ۷۲ هزار دلار باشد.
به نظر میرسد واکنش منفی بازار به فرمان اجرایی ترامپ به دلیل رویکرد محافظهکارانه دولت آمریکا برای ایجاد ذخیره استراتژیک است. چراکه بسیاری معتقد بودند این فرمان اجرایی قرار است تعهدی برای دولت آمریکا در خرید بیتکوین ایجاد کند.
اما در نهایت اعلام شد دولت آمریکا بعد از این فرمان تنها قرار است بیتکوینهای مصادره شده را به فروش نرساند. موضوعی که امروز اخباری خلاف آن هم منتشر و گفته شد وزارت دادگستری آمریکا در حال فروش بیتکوینهای مصادره شده پرونده سیلکرود است.