skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ناتینگ در کنگره جهانی موبایل از گوشی‌های میان‌رده جدید خود رونمایی کرد

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

شرکت ناتینگ (Nothing) به‌طور رسمی از دو گوشی میان‌رده جدید با نام ناتینگ فون (3a) و ناتینگ فون (3a) پرو رونمایی کرد. این دو دستگاه با استفاده از پلتفرم مشابهی طراحی شده‌اند، اما مدل پرو با دوربین‌های پیشرفته‌تر و ویژگی‌های اضافه همراه است و گزینه‌ای قدرتمندتری محسوب می‌شود.

به گزارش پیوست، هردو دستگاه که به طور رسمی در کنگره جهانی موبایل معرفی شدند از پردازنده اسنپدراگون 7s نسل ۳ برخوردارند و به صفحه نمایش اولد ۶.۷۷ اینچی مجهز شده‌اند. ناتینگ با عرضه این دو گوشی در تلاش است تا سهم خود را از بازار گوشی‌های میان رده و اقتصادی افزایش دهد.

ناتینگ فون (3a) پرو: دوربین پیشرفته و باتری پنج هزار میلی‌آمپری

مدل ناتینگ فون (3a) پرو به یک نمایشگر ۶.۷۷ اینچی OLED با روکش پاندا گلس (Panda Glass)  مجهز شده است و روشنایی صفحه نمایش تا ۱۳۰۰ نیت را پشتیبانی می‌کند. نرخ نوسازی صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی است و عمق رنگ ۱۰ بیتی دارد.

قلب تپنده دستگاه پردازنده را اسنپدراگون 7s نسل ۳  تشکیل می‌دهد و کاربران بسته به منطقه خود می‌توانند از بین مدل‌های ۸/۱۲۸ گیگابایت، ۸/۲۵۶ گیگابایت و ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی  انتخاب کنند.

دوربین یکی از مهم‌ترین مزایای مدل پرو نسبت به مدل معمولی محسوب می‌شود. این گوشی از  دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.88 و لرزشگیر اپتیکال (OIS) بهره می‌برد. این گوشی همچنین به یک لنز پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابری نیز مجهز است که طبق ادعای ناتینگ با استفاده از موتور TrueLens 3.0 و پردازش‌های هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت، می‌تواند مقدار زوم را تا ۶ برابر افزایش دهد. دوربین‌های پشتی در نهایت با یک یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی تکمیل می‌شوند.

دوربین سلفی امیدوارکننده‌تر به نظر می‌رسد. دروبین سلفی این مدل یک لنز ۵۰ مگاپیکسلی با و دیافراگم f/2.2 است که کیفیت بالایی را برای تصویربرداری سلفی یا تماس‌های ویدیویی ممکن می‌کند.

این گوشی همچنین به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری مجهزش شده که با شارژ سریع ۵۰ واتی طبق ادعای ناتینگ، می‌تواند در ۱۹ دقیقه تا ۵۰ درصد شارژ شود.

سایر ویژگی‌های برجسته ناتینگ فون (3a) نیز عبارتند از نورپردازی Glyph شرکت ناتینگ در پشت دستگاه که ظاهر متفاوتی به آن داده است، استاندارد مقاومت IP64 در برابر گرد و غبار و آب، و دکمه‌ای به نام Essential Key در زیر دکمه پاور که امکان برنامه‌ریزی و تنظیم کاربری برای دسترسی سریع به ویژگی‌های مختلف را دارد.

این گوشی با سیستم‌عامل NothingOS 3.1 مبتنی بر اندروید ۱۵ عرضه می‌شود و ۳ به‌روزرسانی بزرگ اندروید و ۶ سال پچ امنیتی خواهد داشت.

مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی ناتینگ فون (3a) با قیمت ۴۵۹ دلار عرضه می‌شود و نسخه‌های ارزان‌تر ۸/۱۲۸ گیگابایتی و ۸/۲۵۶ گیگابایتی فقط در هند با قیمت ۲۹,۹۹۹ و ۳۱,۹۹۹ روپیه در دسترس قرار می‌گیرند.

این گوشی در دو رنگ مشکی و خاکستری عرضه می‌شود و پیش‌فروش آن از ۱۱ مارس آغاز خواهد شد.

ناتینگ فون (3a)؛ نسخه اقتصادی با کمی صرفه‌جویی در دوربین

مدل ناتینگ فون (3a) نیز به همان صفحه نمایش اولد ۶.۷۷ اینچی، پردازنده اسنپدراگون 7s نسل ۳ مجهز است و پیکربندی حافظه مشابهی دارد.

اما تفاوت اصلی این دو مدل در دوربین‌ آنها است. این گوشی دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی را حفظ کرده، اما دوربین پریسکوپی با زوم ۳ برابری را حذف و به جای آن یک دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۲ برابری جایگزین شده است. همچنین، لنز دوربین سلفی از ۵۰ مگاپیکسلی به ۳۲ مگاپیکسل کاهش یافته است.

دیگر ویژگی‌های فون (3a) از جمله باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری با شارژ ۵۰ واتی، استاندارد مقاومت IP64، دکمه Essential Key، و تضمین ۳ به‌روزرسانی اندروید و ۶ سال پچ امنیتی نیز مشابه نسخه پرو است.

مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی این گوشی با قیمت ۳۲۹ پوند، ۳۲۹ یورو، ۲۴,۹۹۹ روپیه هند و مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی با ۳۷۹ دلار عرضه خواهد شد. نسخه ۸/۲۵۶ گیگابایتی نیز در هند با قیمت ۲۶,۹۹۹ روپیه به فروش می‌رسد.

این مد سه رنگ مشکی، سفید و آبی خواهد داشت که البته رنگ آبی در آمریکا عرضه نمی‌شود و پیش خرید آن از ۴ مارس (امروز) در وبسایت رسمی ناتینگ آغاز می‌شود.

https://pvst.ir/kh8

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو