skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

حدود ۳۰ درصد از فروش‌های بانی‌مد به صورت اعتباری انجام می‌شود

سمانه سمیع تحریریه

۹ اسفند ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

قائم‌مقام مدیرعامل بانی می‌گوید تقریبا حدود ۳۰ درصد از فروش‌های بانی‌مد در سال اخیر از طریق BNPL و خرید اعتباری صورت گرفته است و به نظر این درصد در حال توسعه و افزایش است.

به گزارش پیوست، مجید مظاهری قائم مقام مقام مدیرعامل بانی‌مد در مراسم تولد ۱۰سالگی این برند می‌گوید: اندازه بازار خرید خرده‌فروشی آنلاین در دنیا تا سال ۲۰۱۹ مبلغ ۵۳۳ میلیارد دلار بوده و این عدد امروز به ۸۰۰ میلیارد دلار رسیده است. پیش‌بینی صورت گرفته نشان می‌دهد این حجم تا سال ۲۰۳۰ به یک ونیم تریلیون دلار می‌رسد.

او ادامه می‌دهد: ۷۰ درصد فروش فشن چین به عنوان یک کشور پیشرو  از طریق پلنفرم‌های آنلاین است. همچنین در اروپا حدود ۲۰ درصد از مشتریانی که خرید فشن می‌کنند قبل از خرید از فناوری  AR استفاده می‌کنند و آمریکا نیز از همین طریق توانسته ۴۰ درصد نرخ بازگشت مشتریان را افزایش دهد‌.

مجید مظاهری قائم مقام مقام مدیرعامل بانی‌مد
مجید مظاهری قائم مقام مقام مدیرعامل بانی‌مد

مظاهری در پاسخ به پیوست درباره سهم ایران از خرید آنلاین پوشاک می‌گوید: تقریبا طبق برآوردها حالا از سهم ۴درصدی خرده‌فروشی آنلاین این سهم در حوزه پوشاک یک درصد است و بانی مد می‌خواهد در افزایش این درصد نقش جدی ایفا کند.

او ادامه می‌دهد: در مسیر یک دهه رشد و نوآوری همیشه خود را مرکز خرید آنلاینی می‌دانیم که در تلاش بوده‌ایم تجربه کاربری خوبی برای کاربران خلق کنیم و معتقدیم آینده این صنعت از آن کسانی است که می‌توانند تجربه خوبی برای کاربران خلق کنند.

او توضیح می‌دهد: تجارت الکترونیکی در سال‌های گذشته در ایران رشد کندی داشته است اما برآوردهای ما این است تجارت الکترونیکی در ایران رشد بیشتری پیدا ‌می‌کند.

طبق گفته مظاهری سهم بازار چین در تجارت الکترونیکی ۴۷ درصد از بازار است و کشورهایی مثل قطر و امارات هم رشد خوبی را در حوزه تجارت الکترونیکی تجربه کرده‌اند و نسبت به سال گذشته ۷ تا ۱۰ درصد افزایش سهم داشته‌اند.

مظاهری همچنین در پاسخ به پیوست در رابطه با چرایی مقایسه با چین می‌گوید: از چین به عنوان کشور الگو در زمینه توسعه تجارت الکترونیکی یاد می‌کنیم و می‌توان از روش‌های آنها برای توسعه این صنعت استفاده کرد.

مظاهری همچنین در پاسخ به پیوست درباره سهم خرید اعتباری در بانی‌مد می‌گوید: در لاین اعتباری حالا فقط با اسنپ‌پی کار می‌کنیم و تقریبا می‌توانیم بگوییم ۳۰ درصد از کاربران بانی‌مد با خرید اعتباری خریدهای خود را از بانی‌مد انجام می‌دهند و به نظر این سهم در حال توسعه است.

عبدالله طاهری بنیان‌گذار و مدیرعامل بانی مد، هم با اشاره به باورهای اولیه درباره خرید آنلاین اضافه می‌کند:  باور رایجی وجود داشت که خرید لباس به‌صورت آنلاین غیرممکن است و این کالا نیاز به لمس فیزیکی دارد، اما ما با تیممان این چالش را پشت سر گذاشتیم و حالا خودمان را یک مرکز خرید آنلاین می‌دانیم که محوریت فعالیتمان بر اساس مشتری مداری است.

نیما الفت مدیر مارکتینگ بانی‌مد هم در مروری کوتاه در مورد روند ۱۰ سال فعالیت بانی‌مد توضیح می‌دهد: از ۱۳ اسفند سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز کردیم و از سال ۹۵ وارد حوزه H&B(سلامتی و زیبایی) شدیم. از سال ۹۶ روی توسعه برندها متمرکز شده و از سال ۹۷ خود را به عنوان یک مارکت پلیس به بازار معرفی کردیم.

از سال ۹۷ وارد حوزه طلا شدیم و از سال ۹۸ هم تصمیم خود را راجع به مارکت پلیس بودن تغییر دادیم. سال ۹۹ با آمدن کرونا مسیر استراتژی ما تغییرات زیادی کرد و از سال ۱۴۰۰ تمرکز ما به سمت توسعه زیرساخت‌ها رفت. از سال ۱۴۰۲ تبدیل به پرایوت مارکت‌پلیس شدیم و از سال ۱۴۰۳ حوزه فروش لوازم خانگی را وارد بیزینس‌لاین‌های بانی‌مد کردیم.

الفت همچنین در مورد سهم فروش بانی‌مد توضیح می‌دهد: مد و پوشاک ۸۲ درصد، سلامت و زیبایی ۱۴ درصد و سایر بخش‌ها ۴درصد فروش بانی‌مد را تشکیل می‌دهند.

او در ادامه در مورد عملکرد بانی‌مد اضافه می‌کند: در مقایسه سال ۱۴۰۳ با سال ۱۴۰۲ تعداد سفارش‌های ما  ۱۲۰ درصد و تعداد مشتریانمان صد درصد افزایش یافته پیدا کرده‌اند.

https://pvst.ir/kfo
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو