دورهمی افـطاری پـیوست

با حضور مدیران و فعالان ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران

#افطاری_پیوست

شعر مولوی
افطاری پیوست ۱۴۰۱

درباره افـطاری پـیوست

نهمین مراسم افطاری پیوست، در همان محل همیشگی و پس از دو سال وقفه برگزار شد. دو سالی که به دلیل همه‌گیری کرونا بسیاری از مراسم لغو شده بود، پیوست نیز نتوانست میزبان فعالان صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات باشد و امسال نیز علی‌رغم تلاش‌ها مجبور به کاهش تعداد مهمان‌ها شد. گرچه با وجود این کاهش، باز هم بیش از ۴۵۰ مهمان در مراسم افطاری حضور داشتند. طیف گوناگون و متکثر مهمانان پیوست که در تمامی ادوار گذشته وجود داشت در ضیافت امسال نیز دیده می‌شد؛ به گونه‌ای که شاهد حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت‌های دهم تا سیزدهم در این مراسم بودیم.

مهمانانی از بخش‌های خصوصی، دولتی و شبه‌دولتی همه با هم جمعی را تشکیل داده بودند که شاید مهم‌ترین مشخصه مراسم افطاری پیوست باشد. جمعی که در کمتر مراسمی می‌توان آنها را در کنار یکدیگر دید و پیوست تلاش می‌کند آیینه‌ای تمام‌نما از ICT ایران باشد.

این صفحه که پیش روی شما قرار دارد، بخش‌هایی از مراسم را منعکس می‌کند و یادگاری است از میزبانی پیوست.

محل برگزاری

از رمضان سال ۱۳۹۲ تا کنون همواره مراسم افطاری پیوست در مجتمع فرهنگی رفاهی پل رومی برگزار شده است
مشاهده روی نقشه

روایتی کوتاه از افطاری پیوست

پیرامون افطاری پیوست

نقد و نظر مهمان‌ها در توییتر

مشاهده توییت های بیشتر
ریحانه وحیدیان

ریحانه وحیدیان

Urbanist

باتری‌های معاشرتم شارژ شد .. انرژی یه سلام علیک چهره‌به‌چهره رو این دوسال اخیر دست کم گرفته بودم! #افطاری_پیوست

احسان پورمند

احسان پورمند

مدیرعامل رمیس

خسته نباشید فراوان به تیم @Peivast (البته بجز @ArashBarahmand 😉) برای نهمین #افطاری. مثل همیشه خیلی خوب و حرفه ای. دیدار دوستان بعد از مدتها، حالمون رو خوب کرد. جای اونایی که نبودند هم سبز. سفره‌تون همیشه پر برکت @mojtabamahmoodi @mehrakmahmoodi1 @digaran @BahramAsnaashar

بهار سیار

بهار سیار

روابط عمومی و مشاور رسانه ای

قشنگ روحم امشب شاد شاد شد بعد از دوسال یه افطاری دلچسب بود که کلی از دیدن دوستان شاد شدیم. جا داره تشکر کنم از تیم خوب و حرفه ای پیوست مرسی که هستید @Peivast

عادل طالبی

عادل طالبی

بازاریابی دیجیتال

یک دورهمی بسیار محترم و فوق‌العاده. در افطار #پیوست، پس از مدت‌ها با دیدار دوستان و عزیزان دلم شاد شد. واقعا در این روزهای دشوار، چنین رویداد فوق‌العاده‌ای، عالی بود. ممنون از دعوت. ممنون از کیفیت عالی. @Peivast

احمد علی فرهودی

احمد علی فرهودی

CEO @ SabaCell Group

آدم‌های حسابی ویژگی‌های مختلفی دارند، ولی یک چیز مشترک بین همه‌شون هست: فروتنی. امشب در #افطاری_پیوست کلی آدم حسابی رو بعد از دو سال دیدم و خیلی خوش گذشت. دم تیم برگزاری واقعا گرم. @Peivast

احسان مهدی‌زاده

احسان مهدی‌زاده

Digital Branding and Market Communications

رویداد باکیفیت #افطاری_پیوست به معنای واقعی در صنعت #ICT کشور، پیوستگی ایجاد می‌کنه! حتی پیوستگی در مکان برگزاری و پیوستگی در حضور وزرا و مدیران ارشد حوزه #فناوری_اطلاعات و #ارتباطات جذابه! درود به همکاران و دوستان کاردرستم در @PEIVAST و شادباش برای انتشار شماره ۱۰۰

جلال روحانی

جلال روحانی

شاید بهترین برنامه دورهمی اکوسیستم دیجیتال، با فاصله #افطاری_پیوست باشه. تنها مشکلش اینه اصحاب اتلاف بودجه و #فیلنرنت هم هستند. خداوند شر فیلترچی، سانسورچی و تندروچی رو کم کنه.

محمد کشوری

محمد کشوری

CEO at Teyf Group

بعد دوسال کرونا این همه دوستان اکوسیستم ارتباطات و کسب و کارهای دیجیتال رو یه جا ندیده بودم؛ چقدر چسبید. نکته جالب اینکه وزیر و وزیر سابق و وزیر اسبق و وزیر ماقبل اسبق هم بودن. با تشکر از بروبچه‌های پیوست @Peivast که امسال نهمین سال مراسم افطاریشون بود.

علیرضا شهبازی

علیرضا شهبازی

ارتباطات بازاریابی

#افطاری_پیوست عالی بود 👌🏼 دم بچه‌های @Peivast گرم

میثم زرگرپور

میثم زرگرپور

مشاور ‎‎‎‎‎‎‎استارتاپ‌ها

شیرینی افطاری من هم رسید بالأخره :)) از این کار دوستانم در پیوست کیف کردم؛ بیشتر از همه بخاطر روحیه‌شون در شبکه‌سازی و البته تلاش برای نگه داشتن این شبکه. ایشالا سال دیگه دوباره بشه پیوستی‌ها فعالان آی.تی رو کنار هم جمع کنن. @ArashBarahmand @mojtabamahmoodi @mehrakmahmoodi1

آزاده ارشدی

آزاده ارشدی

خبرنگار

شب بسیار خوبی رو با دوستانم در #پیوست و اهالی اکوسیستم فناوری گذروندم، تنها جایی که این روزها رفتم، افطاری پیوست بود، اون هم به خاطر عزیز ‌دوستان و آدم حسابی‌های اکوسیستم 💕👌🏻✌🏻

رضا باقری اصل

رضا باقری اصل

پژوهشگر و مشاهده گر در تحول دیجیتال

جای من خالی، خوش به حال حاضرین. خدا سفره افطار پیوست و @BahramAsnaashar @mojtabamahmoodi و همه بچه های این رسانه مؤثر را که تداوم بخش دوستی‌های فاوای کشور هستند پر برکت بدارد.

یاور خدادای

یاور خدادای

computer engineer

توی افطاری پیوست گفتن تورو خدا توئیتت کنین؟ یا تایم لاین من خیلی ماه رمضونیه؟ @Peivast

مهمانان افطاری پیوست از نگاه آمار

افتخار ما این است که هر سال میزبان جمع کثیری از فعالان و مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بوده‌ایم.

سال ۱۴۰۱

مهمان

سال ۱۴۰۰

برگزاری به صورت مجازی

سال ۱۳۹۹

!

به دلیل همه گیری کرونا برگزار نشد

سال ۱۳۹۸

مهمان

سال ۱۳۹۷

مهمان

سال ۱۳۹۶

مهمان

سال ۱۳۹۵

مهمان

سال ۱۳۹۴

مهمان

سال ۱۳۹۳

مهمان

سال ۱۳۹۲

مهمان

دورهمی افطاری پیوست

از نگاه مهمانان

درباره افـطاری پـیوست ۱۴۰۰

هر سال یکی از روزهای ماه رمضان، افطاری ماهنامه پیوست فرصتی بود که در کنار یکدیگر با هم بودن را گرامی بداریم. نه تنها یک فرصت آیینی که مجالی بود برای بحث و نظر آزادانه. افطاری‌های پیوست طی ۷ دوره برگزاری از سال نخست تولد ماهنامه پیوست، توانست به محفلی گرم برای پل‌زدن میان قطب‌ها و اقشار مختلف بازار و صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران تبدیل شود. جایی که دولتمردان جدید، سلف باران‌دیده خود را می‌شناختند و نوآمده‌ها با بازیگران سنتی آشنا می‌شدند. منتقدین حرفه‌ای تصمیم‌سازان را به چالش می‌کشیدند و سپس در شبکه‌های اجتماعی و روایت‌هایی شنیداری خود، سخن از آن «شب مشهور پیوست» می‌گفتند. امسال که در دومین رمضان پیاپی، امکان برگزاری مراسم افطار وجود ندارد؛ به نیت فشردن دست شما از دور و دادن حداقل پیامی از امید، این صفحه میزبان شما خواهد بود تا رسم دیرین ما فراموش نشود و بمانیم برای روزهای روشن آینده.

پادکست افطاری مجازی پیوست ۱۴۰۰

این فایل صوتی، روایتی است از آنچه در سال‌های پیش در مراسم افطاری پیوست می‌گذشت و دریچه‌ای است به پشت صحنه دورهمی‌های هر ساله.

میثم قاسمی به روایت میثم قاسمی
روی پادگیرهای دیگر: شنوتو castbox

نمایشگاه استارت‌آپی ۱۴۰۰

هر سال تعدادی از استارت‌آپ‌ها در مراسم افطاری پیوست به صورت رایگان حضور داشتند و محصولات خود را به مهمان‌ها معرفی می‌کردند. امسال نیز ۵ استارت‌آپ در کنار ما هستند. مشاهده استارتاپ‌ها

نمایشگاه مجازی افطاری پیوست

استارتاپ‌های پیشنهادی افطاری ۱۴۰۰

Pedasys

پداسیس

«پداسیس» استارت‌آپی است که توانست با تولید روبات اسکلت‌های بیرونی اکسوپد همپای توان‌یابان، سالمندان، افراد کم‌توان و افراد ضایعه نخاع گردنی شود. به این شکل دنیایی برای آنها ساخت تا «راه ‌رفتن» دیگر یک رویا نباشد. این ربات به کاربر در راه رفتن، نشستن و برخاستن کمک می‌کند و می‌توان از آن به عنوان ویلچر هم بهره برد.

سید مصطفی حوائجی، مصطفی نقی‌پورفر، سعید بهزادی‌پور و سجاد ازگلی چهار موسس این استارت‌آپ هستند. آنها در حوزه روباتیک سابقه طولانی دارند. با توجه به تجارب و سوابق‌شان در سال ۹۳ با ایده تولید روبات اسکلتی گرد هم آمدند و در سال ۹۴ شرکت «پویندگان دانش سیستم‌های توان افزای پاسارگاد» یا پداسیس را ثبت کردند.

مشاهده سایت پداسیس
هیوانا

هیناوا

همواره خانه هوشمند را با برندهایی چون شیائومی یا فیلیپس یا برندهای خارجی دیگر شناختیم. حالا چند صباحی است که درمیان برندهای خارجی بزرگ تولیدکننده تجهیزات خانه هوشمند نام برندهای داخلی هم به گوش‌مان می‌خورد.

یکی از این برندها «هیناوا» است.این تیم گجت‌های هوشمند در حوزه خانه هوشمند تولید می‌کند که تنها مخصوص متمولان نباشد و قشر متوسط هم بتوانند از این دستگاه‌ها استفاده کنند.

تیم هیناوا در طول فعالیت خود بارها سعی کردند تا هم سخت‌افزار هم نرم‌افزار تجهیزات خانه هوشمند را خودشان تولید کنند. در نهایت به این موضوع پی بردند که ارزش افزوده آنها در بخش نرم‌افزار است و در حوزه سخت افزار می‌توانند از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات یا استارت‌آپ‌های دیگر کمک بگیرند.

مشاهده سایت هیناوا
آی‌قصه

آی‌قصه

استارت‌‌آپ «آی‌قصه»، دنیایی مملو از قصه برای کودکان است. تیم آی‌قصه داستان‌ها را خلق، تصویرگری و صداپیشگی و در پایان منتشر می‌کند. البته داستان پیدایش «آی‌قصه» با دیگر استارت‌آپ‌ها بسیار متفاوت است. زمانی آی‌قصه پدید آمد که قصه‌ها تمام شده بودند و امید ترابی یکی از موسسان «آی‌قصه» بابایی بود که دیگر نمی‌دانست هر شب چه داستانی برای دختر کوچکش تعریف کند.

«آی‌قصه» محصولاتی چون «شهر آی‌قصه»، برنامه‌های صوتی چون «شهر آی‌قصه»، «کمد سحرآمیز»، «قصه‌های سیاره گردو»، «ماجراهای دارکودارکو» و غیره، برنامه‌های تصویری چون ماکی ماکی و دفتر خلاقیت را دارد. تیم «آی‌قصه» در ابتدای فعالیت خود، قصه‌ها را در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های مختلف به اشتراک می‌‌گذاشتند و حالا تمام قصه‌ها در اپلکیشن آی‌قصه در دسترس کاربران است.

مشاهده سایت آی‌قصه
آلفا ریلیتی

آلفا ریلیتی

استارت‌آپ آلفاریلتی با داغ شدن بحث بورس و سهام عدالت از ابتدای سال گذشته و هم‌زمان با شیوع کرونا و شلوغی دفاتر پیشخوان یکی از محصولات خود در زمینه احراز هویت دیجیتالی را عرضه کرد. این سرویس مبتنی بر هوش مصنوعی است.

کاربران تنها در یک مرحله با استفاده از دو ماژولAnti-Spoofing و Livness بومی که ساخت این استارت‌آپ است و ثبت اختراع هم شده، احراز هویت می‌شوند. در این نوع احراز هویت دیگر نیازی به خواندن متن یا ارسال ویدیو نیست. تمرکز این تیم بر محصولات واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) است به همین خاطر سرویس‌هایی چون ردیابی درون ساختمانی (indoor navigation)، دستیار راه دور آلفا و یک بازی مبتنی بر ارزش واقعیت مجازی عرضه می‌کنند.

مشاهده سایت آلفا ریلیتی

بیشتر بدانید

درباره ماهنامه پیوست

ماهنامه پیوست

ماهنامه پیوست اولین رسانه مدیریتی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است. این ماهنامه در حقیقت حاصل وصلت روزنامه‌نگاری فناوری ایران با راهبران بازار فاوای کشور است که می‌کوشد گره‌ها و چالش‌های سیاست‌گذاری، مدیریت و توسعه کسب و کار در این بازار را شناسایی کند و با همراهی نخبگان این بازار برای آنها راه‌حلی ارایه کند.

از جمله مهمترین بخش‌های این ماهنامه که توسط جمعی از روزنامه‌نگاران با سابقه این حوزه و مدیران ارشد فناوری کشور تاسیس شده است می‌توان به پرونده ماه، باشگاه مدیران، خدمت و تجارت، حقوق فناوری اطلاعات، پیوست جهان و راه‌حل اشاره کرد. پرونده‌ای مفصل در مورد مهمترین اتفاق هر ماه، ثبت تاریخ شفاهی در قالب گفت و گو با یک مدیر، یک شرکت باسابقه حوزه فناوری و استارت‌آپ‌ها، معرفی و بازشناسی خدمات بانکداری و دولت الکترونیک، استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای فناوری اطلاعات کشور و معرفی مهم‌ترین گرایش‌های فناوری در جهان در همین بخش‌ها از ماهنامه اتفاق می‌افتد.

ماهنامه پیوست که زمستان سال ۱۳۹۰ رسما کار خود را با ۱۲۰ صفحه تمام گلاسه آغاز کرده است در سال‌های اخیر توانسته روایت به روز‌تر و جوان‌تری هم از اخبار راهبری فناوری اطلاعات کشور روی سایت و توییتر خود ارایه کند. مجموعه تصویری « پیوست سی» هم بخشی از همین رویکرد چندرسانه‌ای به مخاطبان جدید است.

سایت ماهنامه پیوست

محل برگزاری

مجتمع فرهنگی رفاهی پل رومی

تهران، پل رومي، خ شریعتی، خیابان استانبول، کوچه حافظ پلاک ۱۹