skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

بیل گیتس از تنها تفاوتش با استیو جابز می‎گوید: او قدرت طلسم کردن داشت

تحریریه پیوست

۱۶ تیر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

استیو جابز مغز خلاق شرکت اپل و بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت تفاوت‎های زیادی با هم داشتند. برای مثال اولی همیشه در ویدیوهای تبلیغاتی شرکتش، دومی را مسخره می‎کرد؛ اما دومی جرات مقابله به مثل نداشت. اما اگر بخواهید فرض کنید که آنها صرفا در یک قابلیت با هم تفاوت داشتند، فکر می‎کنید این تفاوت چه بود؟ به عنوان راهنمایی باید بگوییم اصلا منظورمان خلاقیت نیست. پیش از اینکه شما بخواهید به این سوال جواب دهید باید بگوییم که بیل‌گیتس به این سوال جواب داده است. ظاهرا گیتس معتقد است جابز قدرت «طلسم کردن» دیگران را داشت.

به گزارش پیوست،‌ بیل گیتس در مصاحبه‌ای که اخیرا با فرید ذکریا در شبکه CNN انجام داده، خودش را یک نابغه کوچک معرفی کرده؛ اما در عین حال اعتراف می‎کند که استیو جابز توانایی کارهایی فراجهانی را داشت.

او در این مصاحبه گفته است: «من مثل آن جادوگر کوچکتر بودم که وقتی او (جابز) طلسم را جاری می کرد، من می‏‌توانستم طلسم شدن مردم را ببینم؛ اما چون خودم جادوگر بودم، آن طلسم روی من کارساز نبود».

جادوگر کوچک یا سلطه‌گر

آیا واقعا بیل گیتس را به عنوان یک جادوگر کوچک می‌شناسیم؟ یا برعکس، مهمترین توانایی او این بود که شرایطی را بر همه تحمیل می‎کرد تا شرکت‎ها مجبور باشند، برخلاف روند بهینه، از نرم افزارهای مایکروسافت استفاده کنند؟

مایکروسافت به سلطه و برخورد تند در سطح گسترده شناخته می‌‏شود، که البته هیچ شباهتی به یک جادوگر کوچک ندارد. اما در مقابل، آن طلسمی که بیل گیتس از آن حرف می‎زند، این بود که استیو جابز توانایی ایجاد این باور همگانی را داشت که شرکت اپل واقعا منحصربفرد است و ناگفته پیداست که جابز خودش هم واقعا خاص بود.

گیتس در این مصاحبه خود  ادعا می‎کند که جابز هرگز نتوانسته او را طلسم کند؛ اما در عین حال تایید می‎کند که تا به حال کسی را مانند جایز ندیده که با آن تیزهوشی استعداد دیگران را کشف و در آنها ایجاد انگیزه کند.

به جز این اظهار نظر گیتس برخی هم بر این باورند که یکی دیگر از دلایل تاثیر طلسم استیو جابز به این موضوع باز می‌گشته که محصولات اپل بیش از آنکه صرفا در حد یک محصول صنعتی با مردم ارتباط برقرار کنند، در سطحی عاطفی با آنها ارتباط برقرار کرده و به آنها انگیزه می‎دادند. وقتی یک آی‎مک را می بینیم، از تعجب دهان‎مان باز می‎ماند؛ اما وقتی نرم افزار ویندوز را می‎بینیم به یک دلیل دیگر دهان‎مان باز می‎ماند.

خود شما به عنوان یک کاربر ترجیح می‎دادید در روند تولید کدامیک از اینها دخیل باشید؟ رهبرانی هستند که با خودشان روح همراهی و همکاری ایجاد می‏‌کنند، حتی اگر با سرعت شما را به سمت دره ببرند. این رهبران این باور را در همه ایجاد می‎کنند که مشغول خلق چیزی متفاوت و ماندگار هستند.

خیلی‎ها می‎گویند الون ماسک، بنیانگذار تسلا، این توانایی را دارد و خیلی‎ها هم می‎گویند مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک از آن بی‎بهره است.

ظاهرا بیل گیتس هم آرزویش این بوده که دستور ساخت آن طلسم بزرگ را به دست بیاورد اما باید به گیتس عزیز گفت: «شاید این توانایی بصورت مادرزادی در بعضی‌ها وجود دارد، اما طبیعتا بعضی‌ها  هم در بعضی هم نیست!

http://pvst.ir/618

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو