skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزش نسیم تغییرات

۱۴ بهمن ۱۳۹۵

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

شماره ۴۱

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

داغ شدن موضوع دریافت جواز کسب از سوی فروشگاه‌های مجازی طی ماه‌های اخیر، نشان‌دهنده وزیدن باد تغییر بر سر این فروشگاه‌هاست؛ تغییری که کسب و کارهای این حوزه مدتی است انتظار آن را می‌کشیدند.
شکل‌ گرفتن کسب و کارهای جدید و افزایش حجم مبادلات تجاری انجام‌شده در فضای مجازی نشان‌دهنده رشد این فروشگاه‌ها و در نهایت تاثیرگذاری آنان در بازار آتی تجارت است. از همین رو بخش‌هایی که تاکنون به دلیل شکل سنتی خود به این‌گونه فعالیت‌ها بی‌توجه بودند و آنها را فعالیت‌هایی نه‌چندان جدی می‌دانستند، این فعالیت‌‌ها برایشان جدی شد و قانون‌گذاری یا ساماندهی این بازار برایشان اهمیت یافت.
در اصل متوجه شدند فناوری را نمی‌توانند نادیده بگیرند و در مقابل تغییرات ناشی از آن نیز نمی‌توانند مقاومت کنند و اگر می‌خواهند آسیب نبینند باید با آن همسو شوند و آن را به‌ کار گیرند.
با وجود اینکه این تفکر در میان راهبران این بخش از بازار شکل گرفته است هنوز بدنه بازار با این تفکر مخالف هستند و فکر می‌کنند به روش‌های گذشته می‌توانند فعالیت خود را ادامه دهند و اگر «به قول آنها چند جوان» دست به ابتکاری زدند که کسب و کار آنها را از سکه انداخته، به‌ جای اینکه سعی کنند آنان را تشویق به ادامه مسیر کنند و از این خلاقیت آنان در فضای کسب و کار خود بهره‌ گیرند، ترس سراغ آنان می‌آید، سعی می‌کنند با ابزارهایی که در اختیارشان است آنان را سرکوب ‌کنند و مسیر فعالیت‌شان را مسدود. این بخش از بازار که معمولاً به بدنه تصمیم‌گیر نیز نزدیک است سعی می‌کند با فشار یا لابی با قانون‌گذار تا حدودی فعالیت‌های ناشناخته از نظر خود و آشنا برای دیگران را محدود کند. چرا که دنیای آنها محدود شده به فعالیت‌های تکراری که حاضر به ایجاد کوچک‌ترین تغییری در آن نیستند و می‌خواهند همان سود مطمئن را کسب کنند؛ فارغ از آنکه این سود ثابت در صورت همگام نشدن با تغییرات از بین می‌رود.
بازار در حال تغییر است.
همان‌طور که در یک دوره زمانه «نفتی» یک شغل بود و اتحادیه‌ای برای آن وجود داشت اما تغییر بازار موجب از بین رفتن آنها شد، در شرایط فعلی نیز تغییر بازار ممکن است برخی از شغل‌ها را از بین ببرد و برخی دیگر را به حاشیه براند و تنها کسانی در این بازار زنده خواهند ماند که خود را با تغییرات همگام کنند

این مطلب در شماره ۴۱ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۴۱ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/15r

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو